Vara te intuicija. Njih možeš gledati u oktagonu.Zasto mi intuicija govori da cemo pre izbora gledati hit tvit sa ovakvim gostima:
Sergej, 1 od 5 miliona, Bosko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vara te intuicija. Njih možeš gledati u oktagonu.Zasto mi intuicija govori da cemo pre izbora gledati hit tvit sa ovakvim gostima:
Sergej, 1 od 5 miliona, Bosko
Da ti više voliš onaj što te sendvičem hrani..Ne vredjam se nego mi taj vas Dverijanski primitivizam nije blizak.
evo sadDa ti više voliš onaj što te sendvičem hrani..
Господин Весели је показни пример за омладину у склопу акције "реците НЕ дрогама"Sergej je nivo Cede Jovanovica.
Nisu ga jos zasipali govnima kao Cedu.Trifunović: Niski, podli napadi dojučerašnjih "saboraca" i "saveznika" iz redova sadašnje opozicije
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=05&dd=19&nav_category=11&nav_id=1685577
Sergej osetio čari demokratije i prava na drugačije mišljenje
Tek je počeo. Trebaće mu disaljka jer će ga zatrpani da se neće videti.Nisu ga jos zasipali govnima kao Cedu.
Sad će garant da glasa za prefinjene dveronje serronje.Opusti se,jbte šta si se stisla ko da držiš racku..Ne može čovek ništa da kaže da se ne uvrediš kao nedojebana mlada..Možeš misliti uvredljivo joj je reći da ima tramp stamp vučića iznad repića..
A ljudi opet psujem pred princezom,u qurac...Ups,biću fin ko sergej obećavam samo nemoj da me turiš na ignor turim te na..hmmm
Libo me racku za koga će da glasa..Sad će garant da glasa za prefinjene dveronje serronje.
Veterina je uznapredovala...Libo me racku za koga će da glasa..![]()
Da sad i vi svinje govorite ne samo papagaji.Veterina je uznapredovala...
Omanuo si, ali ništa čudno.Da sad i vi svinje govorite ne samo papagaji.