ТРИБИНА О ДЕЛОВАЊУ СЕКТИ У СРБИЈИ 23. октобар 2007 у 18.00ч

Pa, dobro, šta je sad ovo?
Kakav fudbal, kakvi bakrači?
Uozbiljite se ljudi - ovde je reč o "destruktivnim" (ili opstruktivnim) sektama.
Pritom, lepo sam vas pozvala da postanete moji sledbenici.
A vi o B92 i fudbalu!

Не жести се...
За петнаестак минута ће се поново разбежати...
Почиње им веома важна утакмица.
Окупљамо само женско друштво у секту и .

Da znaš, Kojice, da si u pravu... Znam za utakmicu. Kod mene se NEKI već naoštrili za gledanje. Puna mi kuća muških koji hvataju mesto na trosedu.
"Sekta" je ionako imenica ženskog roda.

Између осталог, борићемо се за укидање фудбала.:wink:

Између осталог, борићемо се за укидање фудбала.:wink:

Hm... Nije politički oportuno.
Treba ovako: prvo im kažeš da voliš fudbal, kako bi pridobio(la) što više sledbenika (i neke ženske vole fudbal - ne treba smetnuti sa uma).
Onda, kad se priključe, kažeš im da ne treba da gledaju baš sve fudbalske utakmice, jer "hleb i igre" zamagljuju pogled na životne probleme.
Potom, kad prođe neko vreme, daš im neki sektaški zadatak baš u vreme važne utakmice.
Vremenom, to postane uslovni refleks: čim čuju da će biti utakmica, oni gase TV i rade sve što od njih traže vođe sekte (tj. ti i ja, ili JA i ti).

Treba ovako: prvo im kažeš da voliš fudbal, kako bi pridobio(la) što više sledbenika (i neke ženske vole fudbal - ne treba smetnuti sa uma).
Onda, kad se priključe, kažeš im da ne treba da gledaju baš sve fudbalske utakmice, jer "hleb i igre" zamagljuju pogled na životne probleme.
Potom, kad prođe neko vreme, daš im neki sektaški zadatak baš u vreme važne utakmice.
Vremenom, to postane uslovni refleks: čim čuju da će biti utakmica, oni gase TV i rade sve što od njih traže vođe sekte (tj. ti i ja, ili JA i ti).

odlicno - mada, "moj" ne gleda fudbal...nema veze - preporucicu drugaricama...

Ко каже да су лије лукаве?
Живео фудбал, живела слобода.
Само нека они глеткају...

Pazite, ženske, ovako: kroz moj stan dnevno prođe barem dvoje-troje ljudi. Takođe, van stana, svakodnevno se viđam sa još toliko. Ali, ima jedan dan u nedelji kada ukućani moraju da zaborave na mene, tzv. ŽENSKI DAN. Tada se sastajem sa nekoliko prijateljica (i taj krug stalno raste) i onda se potpuno razvalimo od priče i zezanja. Nije li i to sektašenje? U svakom slučaju - kult jeste.

blago vama zenama pa nemate maniju zvanu fudbal... evo recimo,ja Liverpool volim kao svoj zivot a oni ce da ispadnu vec na startu Lige Sampiona i da se obrukaju... treba to Mackice preziveti i nastaviti sa normalnim zivotom... eh :-?

:D i moj Celtic :D
u usta ih klasichna...

9 boda kuci
0 u gosti
i ako se ne dese par X na ostalim mechevima
dovidjenja 8)

naviko sam da me vishe i ne nervira...

slazem se i za Roverse a posebno za Liverpool... dodji da se izljubimo hahahahah

71976984_352x470.jpg

al car! 8)

Back