Tri tuzne godine bez Glogovca

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167
Ovo je bio veliki gubitak kako za porodicu, tako i za celu kulturnu scenu...
510115_nebojsa-glogovac4_ls.jpg

Nebojša Glogovac počiva u Aleji velikana na Novom groblju u Beogradu, gde su se danas okupili njegovi najbliži kako bi održali pomen. Njegov otac, koji je inače sveštenik, bio je na pomenu, kao i Glogovčeva udovica Milica Šćepanović i njegov sin.

Tužna scena je bila na groblju pored Glogovčevog groba, a vidno je da njegovi najmiliji ne mogu ni danas da se pomire sa tim da ga više nema.
597803_nebojsa-glogovac_ff.jpg

Svi smo ga voleli i divili se njegovom glumačkom umeću, a na dan kada je osvanula vest da smo ostali bez njega, nema onog ko nije zaplakao.

Gledao sam pre neki dan,film,ne znam kako se zove,kada igraju glavnu ulogu Natasa Ninkovic i on i saznaju da im je sin tesko bolestan,da je potrebna operacija,koja je veoma skupa.Tu je Miki Manojlovic,koji mu smesta radnju i Anica Dobra koja mu pomaze oko operacij sena.Plakao sam dok sam gledao,vise sto Glogovac nije vise medju name,nego zbog same teme.

Gledao sam pre neki dan,film,ne znam kako se zove,kada igraju glavnu ulogu Natasa Ninkovic i on i saznaju da im je sin tesko bolestan,da je potrebna operacija,koja je veoma skupa.Tu je Miki Manojlovic,koji mu smesta radnju i Anica Dobra koja mu pomaze oko operacij sena.Plakao sam dok sam gledao,vise sto Glogovac nije vise medju name,nego zbog same teme.
Vec mi se na tvoju poruku oci napunile suzama,samo ce da se rasprse kao fontana...potrazicu da vidim...Size je bolno tuzan,a istina da ga nema medju nama jos tuznija,,,

Back