Tri prsta

А ово је чувени зликовац

zanimljivo_clip_image002.jpg

Ali mozda samo nesto nabraja,pa kao ima tri komada... :)

polaganje_zakletve.jpg

Овде је на правом месту.

Види се да три отворена прста не потичу ни од љотићеваца нити неких других екстремиста, него да је то национални или верски знак за заклетву, а можда и поздрав.

polaganje_zakletve.jpg

Овде је на правом месту.

Види се да три отворена прста не потичу ни од љотићеваца нити неких других екстремиста, него да је то национални или верски знак за заклетву, а можда и поздрав.

E, ovo je vec nesto drugo.

Pozdrav, sigurno nije, ali zakletva jeste i nije od ljoticevaca.

:ok:

Има пет верских велодостојника, али ипак није доказ да је један од тих верника. Може бити и атеиста, или масон. Мислим, пошто се ради о београдском гарнизону , да би се могло установити које је вере онај официр. Било би поучно.

Има пет верских велодостојника, али ипак није доказ да је један од тих верника. Може бити и атеиста, или масон. Мислим, пошто се ради о београдском гарнизону , да би се могло установити које је вере онај официр. Било би поучно.

Čekaj, čekaj…

Ne znam da li govorimo o istoj stvari, ali ja sam tek sad primetio da je jedan podigao tri raširena prsta.

Nisi valjda zato pomenuo masone?

Čekaj, čekaj…

Ne znam da li govorimo o istoj stvari, ali ja sam tek sad primetio da je jedan podigao tri raširena prsta.

Nisi valjda zato pomenuo masone?

Јесте, баш зато. Мислим пошто се ради о београдском гарнизону, већину су чинили Срби православне вере, као официри. Онај један може бити атеиста, масон или Јеврејин, али може и католик и муслиман. Да ли може и православни Србин? Не мислим, али би могао Цинцар или Влах. Атеисту, морам одбацити, пошто у оно време су били сматрани комунистима, а комунист, као официр, није то смео јавно да искаже. Цинцари и Власи нису били специфичних верских обиљежја. Мислим да ни католици и муслимани у оно време нису имали потребу да показују своју верску припадност. Ипак су то могли урадити ако им је тај начин у опћој пракси. Због тога Јевреји и масони су најближи истини. Само, ово је нагађање, а ја бих желео да сазнам истину.

Back