Tri mladica upala u prostorije SDP u Zemunu !

jomini:
Pa ovi su se u međuvremenu pregrupisali, konsolidovali redove , pa su napadači zaključili da je mudrije napustiti bitku. Uz junačke pesme, naravno.

pre ce biti da su na sredini hepeninga skinuli one majce, i uz poklike slava alahu, junacki ophrvali svoj alter-ego i sve shutajuci se petama u dupe izbacili fasisticku djubrad iz prostorija stranke. sa sve objektivnim svedocima, naravno.

sve je naime pocelo od nesporazuma, igrali se ljudi kviskoteke. eci-peci-pec, navukli majce i... mladic a) rece - ja sam mladic, mladic b) rece isto - ja sam mladic, isto rece i mladic c). na sta je usledilo pronicljivo pitanje - mladic b) kako bi mladic postupio da se nasao u prostorijama nase stranke? i ode mas' u propas'... posle dosla murija, nista nisu mogli da skapiraju pa su samo zapisali - 'upala tri mladica u prostorije sdp-a u zemunu...'. bezveze, igracka-placka, klasican slucaj.

JABUCHILO:
Цитат:
Оригинал поставио ~Petar~
meni nije jasno kako to da uvek kad neko upadne negde, tamo se nadju neke cave koje sve to nemo gledaju.
pre neki dan je lik upao na sastanak lokalnih hrvata negde u vojvodini...iste stvari im pravio

oh, kakve li koincidentalne slucajnosti... neprijatelj vreba na svako pragu!

Хехехе.... па ја лепо кажем да су у тим "специјалним службама за психолошко -
офанзивна дејства" - остали све сами аматери које инструирају странци са очигледним
уверењем да овде живе све сами дебили... да те Бог сачува.... :roll: :roll: :roll:

Back