Три године од смрти генерала који је рекао: 'Нисам ратни злочинац, с пријезиром одбацујем вашу пресуду'

Tuki si u Žepču istupio na onoj šačici Hrvat do tog dana, a još na kraju ih morao za šteku cigareta nahraniti i prevesti do Hrvata.
E junaci moji, priznaj da su te u Beogradu arkanovci lovili po bitrijama pa te nakon šamaranja istovarili na fronti.
Majmuncino, o meno se sve zna. Znaju ovde dosta njih i moje rane, i moje ucesce u vojsci rs na ozrenu i ilijasu. Na ozren sam dosao pocetkom 1993,iz srbije. Dobrovoljno u vojsku rs. Nikakav seseljovac.

Doputovo sam u doboj a odatle rasporedjen ns ozren.
Krvava dolina krivaje...
5000 mudzahedina iz zenice je slano 1993 na nas...

Ozrenci su pomagali kad js najbitnije bilo oko zepce...

Krajem 1994 ipocetkom 95 premestaju nas a na ozren dolaze trecepozivci, starci...

Planski jer je karadzic i slobo vec istrgovao ozren nanu li im, a na ilijasu prezivljavam 1995najveciu ofanzovu turaka u pokusaju deblokade sa vise od 40 000...

A vi?

Braco srbi upomoc!

Vares bugojno travnik...

Bezanija desetine hiljada bojovnika i civila...

Odrase vas lojavi...

O onoj samarcini u derventi od srba da ns pricam!

U bejha ate vi najveci gubitnici... I pobegulje....

Nemoj tako. Ne budi lažno skroman. Slavlje je slavlje.

Da niste pobedili nas, šta bi ste slavili?

Ono, ratovali ste sa Bošnjanima dobrim dve godine, tu je malo toga bilo za slaviti.

No, generalno si u pravu.

Malo mi je žao što to niste završili ranije, da se ne gine bezveze.

A i ne bih morao duže da džedžim u vojsci, da ste to odmah završili.

Mislim, shvati me, to ne mogu da vam oprostim...

Trajalo je oko 10-11 mjeseci, bez uspjeha za pobunjeni HVO.

Majmuncino, o meno se sve zna. Znaju ovde dosta njih i moje rane, i moje ucesce u vojsci rs na ozrenu i ilijasu. Na ozren sam dosao pocetkom 1993,iz srbije. Dobrovoljno u vojsku rs. Nikakav seseljovac.

Doputovo sam u doboj a odatle rasporedjen ns ozren.
Krvava dolina krivaje...
5000 mudzahedina iz zenice je slano 1993 na nas...

Ozrenci su pomagali kad js najbitnije bilo oko zepce...

Krajem 1994 ipocetkom 95 premestaju nas a na ozren dolaze trecepozivci, starci...

Planski jer je karadzic i slobo vec istrgovao ozren nanu li im, a na ilijasu prezivljavam 1995najveciu ofanzovu turaka u pokusaju deblokade sa vise od 40 000...

A vi?

Braco srbi upomoc!

Vares bugojno travnik...

Bezanija desetine hiljada bojovnika i civila...

Odrase vas lojavi...

O onoj samarcini u derventi od srba da ns pricam!

U bejha ate vi najveci gubitnici... I pobegulje....

Na Varešu je u naletu fasovala i VRS :)

Да је Младић то урадио, онда би био српски мученик и херој. Људи су просто лицемерни.
Razlika je u tome sto Mladic i jeste heroj koji se borio da zastiti srpski narod dok se ovaj pokatoliceni klovn
bio u sluzbi Vatikanskih zlocina.
Uzgred kad toliko volis croatians zasto se ne preselis u njihovu lijepu PM.
:)

Razlika je u tome sto Mladic i jeste heroj koji se borio da zastiti srpski narod dok se ovaj pokatoliceni klovn
bio u sluzbi Vatikanskih zlocina.
Uzgred kad toliko volis croatians zasto se ne preselis u njihovu lijepu PM.
:)
Па и за Хрвате је он херој. А ми као не боримо се за интересе СПЦ и обрнуто ?
Ми имамо апсолутно супротне интересе кад су у питању босански муслимани, било да се ради о њиховим исламистима или тобоже грађанској опцији, они су сви исти. Све што смета муслиманима, мора бити подржано од наше стране, да им још више смета и да имају још више проблема.

А ти би могао да се потурчиш и да одеш у Сарајево, кад толико волиш исламисте.

Па и за Хрвате је он херој. А ми као не боримо се за интересе СПЦ и обрнуто ?
Ми имамо апсолутно супротне интересе кад су у питању босански муслимани, било да се ради о њиховим исламистима или тобоже грађанској опцији, они су сви исти. Све што смета муслиманима, мора бити подржано од наше стране, да им још више смета и да имају још више проблема.

А ти би могао да се потурчиш и да одеш у Сарајево, кад толико волиш исламисте.

Šta ima u Njemačkoj?

Šta ima u Njemačkoj?
А што мене питаш, какве везе ја имам са Немачком ? Био сам у Берлину и Дрездену туристички, а Дрезден има доста АфД графита.

А што мене питаш, какве везе ја имам са Немачком ? Био сам у Берлину и Дрездену туристички, а Дрезден има доста АфД графита.

Pa šta ima tamo daleko odakle srbuješ? Kakvi su rusobotovski sendviči po EUropi?

Pa šta ima tamo daleko odakle srbuješ? Kakvi su rusobotovski sendviči po EUropi?
Ја сам далеко само од вас ИСИЛ талибана, далеко сам стотинама светлосних година од вас.

Back