ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
Pitanje se odnosi na koliko bi djece htjele imati , koliko bi bile sposobne odhraniti i sta bi zaista htjele ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje se odnosi na koliko bi djece htjele imati , koliko bi bile sposobne odhraniti i sta bi zaista htjele ?
Ovo zavisi od mnogo faktora svakako.Pitanje se odnosi na koliko bi djece htjele imati , koliko bi bile sposobne odhraniti i sta bi zaista htjele ?
Pa nisu svi pohlepni
dece nikad dosta.Pitanje se odnosi na koliko bi djece htjele imati , koliko bi bile sposobne odhraniti i sta bi zaista htjele ?
Interesantno, ja sam baš primetila da u porodicama gde ima više dece (2-3 pa naviše) vlada konstantno rivalstvo, prepirke i svađe, a braća/sestre skoro nikada nikakve aktivnosti nemaju zajedno van onih koje su im nametnute kod kuće. Dve porodice znam od po petoro dece, veliki katolici inače, i svi se od malih nogu, kako nauče da pričaju, pitaju kako će raspodeliti imovinu. Koje, kao kod svih velikih vernika, uglavnom ima... Tamo gde ima dvoje-troje obično su 90% vremena u svađi odnosno ne govore jedno sa drugim.
PS Zanimljivo je kako u vreme slobine "diktature" nije bilo cenzure prozivki političara.