snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
Ne znam sta je poenta ali je poenta da sam ja bio sa cigankom koju bih ja platio 20000 evra da sam imao kintu. Samo jednu noc. Pa vi mislite o tome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam sta je poenta ali je poenta da sam ja bio sa cigankom koju bih ja platio 20000 evra da sam imao kintu. Samo jednu noc. Pa vi mislite o tome.
vece svima.evo pre par dana slusam u busu razgovor par roma iliti narodski receno cigana,o tome kako su se ozenili,zapravo kupili zene,a cifre su basnoslovne,i tako....interesantna je stvar da zena(citaj ganka) i dalje zadrzava zakonom i ustavom utvrdjena prava i ne tretira se kao objekt trgovine.zar ne bi bilo zanimljivije da moze da je preroda,pokloni,koristi kao neki kucni aparat...sta vi mislite o tome?
bila je slicna tema,dodushe ne sa gurbetima..cini mi se da je cifra bila soma marakazapravo kupili zene,a cifre su basnoslovne,i tako....
vece svima.evo pre par dana slusam u busu razgovor par roma iliti narodski receno cigana,o tome kako su se ozenili,zapravo kupili zene,a cifre su basnoslovne,i tako....interesantna je stvar da zena(citaj ganka) i dalje zadrzava zakonom i ustavom utvrdjena prava i ne tretira se kao objekt trgovine.zar ne bi bilo zanimljivije da moze da je preroda,pokloni,koristi kao neki kucni aparat...sta vi mislite o tome?
lepo bi bilo da se Trgovina zameni sa emotivnom, duhovnom, intelektualnom... Razmenom dvoje ravnopravnih partnera![]()
ma provereno ti kazem da je to mit...a ko zna...mozda me proklela...mada...mada je mnogo do jaja kad odes na ciga...ops...romski balcrnopuraste,razgolicene,celulitne plesacice...juhuuu
![]()