qqjay
Domaćin
- Poruka
- 3.568
Kako to ide ,moze li neko ko ima iskustva sa tim da mi preporuci neki sajt na kom je sve lepo objasnjeno, onako da i budala razume.Skratio sam vam muke ,samo sajt , vi ne morate nista da pisete.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm , to je lepa zarada , sa koliko novca si ti krenuo ?
Hmmm , to je lepa zarada , sa koliko novca si ti krenuo ?
Jesi , bio si od pomoci , hvala puno! Da ,u pravu si ,laik sam i ne znam skoro nista o tome tako da verovatno necu odmah krenuti nego prvo hocu malo da vidim kako to izgleda , jel ti i dalje poslujes na toj beogradskoj berzi ili na nekim stranim , posto Srborus gore rece da kod nas i nema bas puno opcija ?
Aj mi posalji neki sajt gde ima ta demo verzija da probam , pa cu ako mi se svidi da otvorim nalog sa prvim novcem ( ako je to ikako moguce posto nisam punoletan)
I
To ti je grafikon 'indexa' cele berze S&P 500 i to kupis i prodas kasnije. Sada je ekonomski pik i treba sacekati malo kad bude ponovo recesija pa tada kupiti. Ti ne samo sto cekas da ti skoci vec imas i dividendu godisnju oko 2% na ulozena sredstva tako da ti je to najbolja moguca investicija. Glavni stos je da diversifikujes portfolio tj da napravis sto razlicitije kupovine kako bi mogao da ostvarujes stabilan godisnji prihod od oko 15%. To znaci na primer od 10.000$ za 1000$ kupis index S&P 500, za 1500$ kupis recimo ETF Silvera i za ostalo kupis akcije od nekih fondova i kada to pogledas u periodu od 20 godina unazad nekada bi zaradjivao 10% a nekada 20% godisnje i u proseku ces izaci na 15%.
.
Evo registrovao sam se na ovaj sajt (demo verzija) , i skinuo sam program (fxlider metatrader) ,ima li negde tutoriala da skapiram kako to sve radi, posto sam (kao sto je gore napisano) laik i ne znam skoro nista o tome ?
E hvala , to mi je trebalo...
Hehe , evo divnog iznenadjenja na sajtu , Soros ,prijatelj Srba![]()
E hvala , to mi je trebalo...
Hehe , evo divnog iznenadjenja na sajtu , Soros ,prijatelj Srba![]()
Ma ok, ali sam htela da ti kazem da zaboravis nacionalnost, globalizacije i kojesta jos ako stvarno hoces da se bavis berzom.Pa gde sam napisao neprijatelj ? On nam je uveo demokratiju![]()