tretman...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
kakav je bio tretman tebe od strane ženski kod kojih si se otvarao...?
da li te je iznapušavala, da li je to zloupotrebila, da li te zbog toga manje cenila, ostavila, ili je naprotiv to bio povod da te zavoli, da te više ceni, poštuje...?
kako si prošao kada si se otvorio...?
zašto si to radio...?

Poslednja izmena:
Otvarao sam se, mada nisam dobio razumevanje koje sam ocekivao nikada.
Jednom je bilo ok, ispade da su moje neke licne nesigurnosti i problemi, nas problem, tj. prepreka i da nece to da trpi vise, mada to je bilo posle otvaranja.
Drugi put su mi se direktno smejali u lice (u vise navrata), rugali, zbog istih tih problema i nesigurnosti, nece niko da trpi i ispasta zbog mojih nekih tripova, kakvo razumevanje kakva podrska, kakva ljubav.

Otvarao sam se jer sam hteo da budem potpuno iskren i prihvacen i manje-vise je to zloupotrebljeno, vidjeno kao mana, bolest, teret, mada to ne znaci da se necu opet otvoriti nekom, ako me hoce, morace da me prihvati i sa mojim manama, inace bi ceo zivot morao da glumim i da se pravim da nemam te mane.

Otvarao sam se, mada nisam dobio razumevanje koje sam ocekivao nikada.
Jednom je bilo ok, ispade da su moje neke licne nesigurnosti i problemi, nas problem, tj. prepreka i da nece to da trpi vise, mada to je bilo posle otvaranja.
Drugi put su mi se direktno smejali u lice (u vise navrata), rugali, zbog istih tih problema i nesigurnosti, nece niko da trpi i ispasta zbog mojih nekih tripova, kakvo razumevanje kakva podrska, kakva ljubav.

Otvarao sam se jer sam hteo da budem potpuno iskren i prihvacen i manje-vise je to zloupotrebljeno, vidjeno kao mana, bolest, teret,
mada to ne znaci da se necu opet otvoriti nekom, ako me hoce, morace da me prihvati i sa mojim manama, inace bi ceo zivot morao da glumim i da se pravim da nemam te mane.
to je to o čemu pričam...

Pa znas kako, ljudi obicno ne vole da se bakcu sa tudjim glupostima. Primera radi, da neko ima devojku koja eto, zbog nekog loseg iskustva, mozda je imala pijanicu caleta koji ju je mlatio, ne moze da veruje muskarcima, niti da uziva u seksu, vec sve kao neko "moranje", sta bi neko radio u toj situaciji? Stoji, probao bi da razume, da shvati, da joj pomogne da predje preko toga, da je razuveri da nije sve tako, ali kada vidi da nema 'leba od toga (mada ko zna koliko vremena i strpljenja prvo treba da se to ispravi) vecina bi dala sut kartu i uput za psihologa da leci svoje psihicke probleme. S druge strane, neki bi to i odmah, "nisam ti ja psiholog da mi kukas i da ti ja ispravljam krive Drine, nego ti kod psihologa devojko, ili resi svoje probleme sama".

Sebicno? Da, ali tako je to, neko te gusi, usporava, njegovi problemi postaju tvoji, mesaju se u tvoj plan i vidjenja veze, jednostavno nece niko da gubi vreme ako nema neke konkretne koristi, u ovom slucaju, zdravu i stabilnu, normalnu vezu.

kakav bre tretman? kakav probusena zasluzuje tretman? sta oce ona?
zensko treba drzati zauzetom nabaciti joj obaveza jos da radi za tebe ,ne dati joj vremena da se pregrupise i smislja smicalice , malo joj udovoljiti a onda je iscediti 5x vise i tako u krug, malo ubaciti neku ideju neki plan ovo ono malo da sanja o buducnosti malo strasti kad zagusti i opusteno...
to se nauci posle 2-3 veze covece kakva osecanja kakvi problemi ti si savrsen cak iako nisi -nisu ni drugi pa se predstavljaju lazno a glupace se zalecu misle bolja koska preko ograde ahahaa nego kad provale zayeb nece sebi da priznaju...dakle samo samopouzdano bez slabosti a njma pritegni slabu tacku kad se izlanu a to je neizbezno dok ne prsnu skroz.

da li te je iznapušavala, da li je to zloupotrebila, da li te zbog toga manje cenila, ostavila, ili je naprotiv to bio povod da te zavoli, da te više ceni, poštuje...?
zašto si to radio...?

Postajao sam bivsi po hitnom postupku, po skracenoj proceduri... :lol: Novku za akademika, znaci "cuti i 'ebi" je zakon! :D

zašto si to radio...?

Сасвим у реду, никад нисам приметио да је то било једнострано;
ваљда што се нисам фолирао са затворено сам једно-а кад се "отворим" сам неко кога тек треба да упозна.

kakav bre tretman? kakav probusena zasluzuje tretman? sta oce ona?
zensko treba drzati zauzetom nabaciti joj obaveza jos da radi za tebe ,ne dati joj vremena da se pregrupise i smislja smicalice , malo joj udovoljiti a onda je iscediti 5x vise i tako u krug, malo ubaciti neku ideju neki plan ovo ono malo da sanja o buducnosti malo strasti kad zagusti i opusteno...
to se nauci posle 2-3 veze covece kakva osecanja kakvi problemi ti si savrsen cak iako nisi -nisu ni drugi pa se predstavljaju lazno a glupace se zalecu misle bolja koska preko ograde ahahaa nego kad provale zayeb nece sebi da priznaju...dakle samo samopouzdano bez slabosti a njma pritegni slabu tacku kad se izlanu a to je neizbezno dok ne prsnu skroz.
Samo strogo i dosledno, zene su stvorene da sluze nama muskarcima i sve dok je tako bice dobro i nama ali i njima.

zašto si to radio...?

Ne otvaraš se ženskoj, dilajte, otvaraš se svojoj devojci, ženi, duši, bombončiću :zaljubljena: msm karikirano al' tako.
Ko je doživeo da ga posle toga iznapušava, šta je koji qr tražio sa njom u vezi i čime se zanosio :think:
Mada, zaljubljenost nas ublentavi, to stoji :think:

Back