struja
Veoma poznat
- Poruka
- 14.689
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"ko na brdu ak` imalo stoji, vise vidi neg onaj pod brdom" njegos
dobro, to za brdo je jasno.
al sta vidite kad ste na tresnji?
da ne bude zabune, tresnja, odnosno "popeti se na tresnju" je ovdek lepsi izraz za jebbanje, ali sam tela da budem fina i poeticna, posto se radi o romantici.
daklen, kad se popnete na tresnju, sta vidite? o cemuy razmisljate? sta vam je fokus? i da jopet ne bude zabune, penjanje na tresnju, odnosno lepsi naziv za jebbanje, je ulazak penisa u vaginu
e ondak, kad smo to razjasnili, sta vam je fokus dok je penis u vagini?![]()
Evo, ni ovde ne trebaju argumenti, to je stvar vekovne mudrosti !!!vishnja!
drvo poznato u nasem narodu za ljubavne madjije
pa kaze devojka koja hoce da ima udvarache
treba pre sabaha na djurdjevdan da se popne na visnju i trese grane
i da ponavlja reci
kako ja tresem ovu visnju tako da momci svisnu zamnom
i onda shizenje
nemosh se otresesh
I to je tačno, kao što kaže ona stara narodna : nevolja nikad ne dolazi sama !!!kao sto su nepobitne cinjenice
da krvoloka ne bi bilo da nema mene
uhda ne bude zabune, tresnja, odnosno "popeti se na tresnju" je ovdek lepsi izraz za jebbanje, ali sam tela da budem fina i poeticna, posto se radi o romantici.
daklen, kad se popnete na tresnju, sta vidite? o cemuy razmisljate? sta vam je fokus? i da jopet ne bude zabune, penjanje na tresnju, odnosno lepsi naziv za jebbanje, je ulazak penisa u vaginu
da ne bude zabune, tresnja, odnosno "popeti se na tresnju" je ovdek lepsi izraz za jebbanje, ali sam tela da budem fina i poeticna, posto se radi o romantici.
jao bre ala ga zakomplikova s tom romantikom, tresnjom ..."ko na brdu ak` imalo stoji, vise vidi neg onaj pod brdom" njegosdobro, to za brdo je jasno.
daklen, kad se popnete na tresnju, sta vidite? o cemuy razmisljate? sta vam je fokus? i da jopet ne bude zabune, penjanje na tresnju, odnosno lepsi naziv za jebbanje, je ulazak penisa u vaginu![]()
svea mi krzo glavu kako je tresnjino stablo veliko i koliko mi zadovoljstva pricinjava...i naravno smisljam sledecu pozu.....ne smaram se dugo u jednoj...i da, mrzim tresnje, visnje, grozdje i sljive....bljuc.....
a desava ti se da ne smislis sledecu pozu ?![]()
jao bre ala ga zakomplikova s tom romantikom, tresnjom ...![]()
reci srpski da ceo svet raDzume
![]()
Ne pristajem da budem tresnja
To je obicno voce
Mozda neka papaja , ananas, nesto egzoticnije za ove krajeve![]()
![]()
![]()
lele, ja kad kradem tresnje sve polomim, pa uzmem granjku, vucem uz put i chapkam tresnje, one najzrelije
ove ostale ignorisem
sta to znaci?![]()