tresla se gora, rodio se miš, došao Marti!!

jomini:
Paola... Sad opet pišeš u ženskom rodu.... Kriza identiteta?
Јесте криза идентитета. Ухватим почесто себе да себи кажем ВИ, поготово после полемике са овим доколенцима сорошевским. Њих толико, а ја сама? О ЗАР СЕ И ТО МОЖЕ? Да, ми смо радикали! Поцрвеним од стида при помисли да вредим бар као та цела булумента! Пипнем се, где већ треба! Све је на свом (женском!)месту! Дакле, жена сам! Станем пред огледало и кажем сама себи: ВИ, Г-ЂО ИЗГЛЕДАТЕ КАО ЗМАЈ! А ЖЕНА КОЈА ИМА ВИШЕ ОД 3О година! Ето, драги мој Јомини, то су моје слатке муке око идентитета. Јасно? А, да! Поздравио вас Пеца, каже, скупља снагу и тражи слободно време да вам се обрати. Јој кад вас он буде поткачио! Не знате ви њега. Паолин син је то! Будете видели!

crow:
a ja mislim da iz te kuce nainteligentniji onaj stvor sa slike... :D
mada... :( kazu "s kim si takav si" mozda je i on totalna budaletina :(
Тачно! Препаметан је! Вране су за њега чавке, на њих и не обраћа пажњу! Сада се баж пари са једном предивном дамицим његове сорте, заљубљен је до ушију, па када сам му прочитала твој коментар, само се смешно искезио и отрчао да запиша једно дрво које до сада није примећивао! И то му, ваљда, значи као прилог одговору теби!

paola:
Тачно! Препаметан је! Вране су за њега чавке, на њих и не обраћа пажњу! Сада се баж пари са једном предивном дамицим његове сорте, заљубљен је до ушију, па када сам му прочитала твој коментар, само се смешно искезио и отрчао да запиша једно дрво које до сада није примећивао! И то му, ваљда, значи као прилог одговору теби!

...a peca je pas :confused: :shock: :shock: :shock:

ljuba v:
Iskreno ja koji sam antiprotivan...Kad sam video one kezove u Pristini Tachija i drustva ,pozeleo sam da odem da im se nacestitam majke..nevredi probudio je finac u meni otpor.
Eto Tadic neizdade -naprotiv ,voleo bih od "patriota" da cujem jeste ispao je chovek

И ја бих волео да је тако, али знаш већ како то иде са Тадићем - ЈЕДНО ПРИЧА а ДРУГО РАДИ... већ је одбио јавно платформу ДСС-а а то не слути на добро... 8-)

Back