treptrep

Ma bre decko je gay 100 % :mrgreen:

E sad, da ja malo pojasnim situaciju, pošto je Čupava zakuvala pa nikako da zaprži.....
Elem, dotični lik, koga sam i ja imala tu čast i zadovoljstvo da ga upoznam, (mamicu mu pokvarenštinsku!"#$%&/()...je delovao vrlo fino i kulturno i buljio je u Čupavu ko dete u klovna, i trudio se da je zabavi i ugodi jo itd, itd, ali se nikako nije odlučivao da "pređe granicu" između zemlje zvane Druženje i zemlje zvane Muvanje....Čupava je rešila da preuzme inicijativu, a dotični je utekao.... Moja dijagnoza je bila da je trebalo pustiti njega da "predloži prvi šta i kako"....pošto muškarci pate od čudne bolesti "ko je sasvim, potpuno sasvim najbolji frajer u pašaluku".....
Ono što muči Čupavu (a donekle i mene) je šta se dogodilo sa dotičnim tipom...:think:
Ja mislim da je gej.....Ovakva cica kao što je Čupava, ne sreće se svaki dan.....:heart:

Hmmm... :think:

Vole da pecaju al ne i da budu upecani.
Verovatno se i on zabrinuo sta ce drustvo da mu kaze sto ga Cupava ukrotila neukrotivog .
Povrac povrac bljak ....

Mene muci druga stvar ....sto se trude samo dok nas ne nahvataju ...a onda zbogom trudu ...moja je ???

Kako to spreciti ?

To bih i ja baš volela da znam... :dash:

Ne ume da čita signale, nije video zeleno svetlo, nesiguran je, neiskusan, utronjao se ako je shvatio signale i postoji mala mogućnost da mu se ne sviđaš.
Ja bih ga pozvao i probao da ocenim u čemu je stvar.
A ti vidi...

Situacija sledeća: sve se divno odvija sa nekim likom, krenula hemija sa sve pratećim "simpatičnim" snovima... :whistling:

E sad... Dilema... :think:

Coolirati i treptati? :manikir:

Ili uraditi ono što Vam hemija, hormoni i "drugari" nalažu? :brus:

Pa ti u svakom slucaju treba da uradis ono sto TI zelis, mislis i osjecas.
Na kraju krajeva, ako sve ispadne dobro, bice dobro tebi, a i ako ispadne lose, ti ces snositi posljedice, tako da...Sve je stvar tvog licnog izbora. I koliko si u stanju da se nosis s njim.

Ja licno volim da "produzavam" tu tzv. hemiju, jer volim to konstantno uzbudjenje, te leptirice i kojesta...Nekako me kasnije prodju, ili mi vise nije to to.:eek:

Vole da pecaju al ne i da budu upecani.
Verovatno se i on zabrinuo sta ce drustvo da mu kaze sto ga Cupava ukrotila neukrotivog .
Povrac povrac bljak ....

Mene muci druga stvar ....sto se trude samo dok nas ne nahvataju ...a onda zbogom trudu ...moja je ???

Kako to spreciti ?

Ma to im je kao neka igra, kao urodjen im je instikt lovca ,pa oni konstantno moraju da budu u stanju samodokazivanja, valjda jedino tako sebi mogu dokazati da necemu vrijede i da nisu ispali iz forme...Mada je to , po meni, karakteristika nezrelih muskaraca.:roll:

A imala sam skoro jednog takvog!
Ma nema sta nije u stanju da uradi dok me ne smuva, i onda budemo ok jedno vrijeme, ljubav gori i sve divno ,bajno i sjajno,dok mu vjerovatno sve to atko divno,bajno i sjajno ne dosadi, pa se pocne ponasati ko kreten, i onda ja siznem pa ga sutnem i onda on opet trcka oko mene,a ja ga kao kuliram, pa mi naidje zuta minuta minuta i popustim , i onda smo kao opet zajedno i sve bude super,bajno i sjajno, i onda njemu opet prorade one bube, i ja ga opet ostavim, i onda se on opet muva oko mene, i to je je vec zacarani krug, i vise mi se toliko zavrti u glavi da vise ne znam jesam li posla il sam dosla...:roll::roll::roll:

Back