Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
I ja mislim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma bre decko je gay 100 %![]()
E sad, da ja malo pojasnim situaciju, pošto je Čupava zakuvala pa nikako da zaprži.....
Elem, dotični lik, koga sam i ja imala tu čast i zadovoljstvo da ga upoznam, (mamicu mu pokvarenštinsku!"#$%&/()...je delovao vrlo fino i kulturno i buljio je u Čupavu ko dete u klovna, i trudio se da je zabavi i ugodi jo itd, itd, ali se nikako nije odlučivao da "pređe granicu" između zemlje zvane Druženje i zemlje zvane Muvanje....Čupava je rešila da preuzme inicijativu, a dotični je utekao.... Moja dijagnoza je bila da je trebalo pustiti njega da "predloži prvi šta i kako"....pošto muškarci pate od čudne bolesti "ko je sasvim, potpuno sasvim najbolji frajer u pašaluku".....
Ono što muči Čupavu (a donekle i mene) je šta se dogodilo sa dotičnim tipom...
Ja mislim da je gej.....Ovakva cica kao što je Čupava, ne sreće se svaki dan.....![]()
Vole da pecaju al ne i da budu upecani.
Verovatno se i on zabrinuo sta ce drustvo da mu kaze sto ga Cupava ukrotila neukrotivog .
Povrac povrac bljak ....
Mene muci druga stvar ....sto se trude samo dok nas ne nahvataju ...a onda zbogom trudu ...moja je ???
Kako to spreciti ?
Situacija sledeća: sve se divno odvija sa nekim likom, krenula hemija sa sve pratećim "simpatičnim" snovima...
E sad... Dilema...
Coolirati i treptati?
Ili uraditi ono što Vam hemija, hormoni i "drugari" nalažu?![]()
Vole da pecaju al ne i da budu upecani.
Verovatno se i on zabrinuo sta ce drustvo da mu kaze sto ga Cupava ukrotila neukrotivog .
Povrac povrac bljak ....
Mene muci druga stvar ....sto se trude samo dok nas ne nahvataju ...a onda zbogom trudu ...moja je ???
Kako to spreciti ?