Trepkaroš

Meliot

Elita
Poruka
24.203
Da li ste osoba povlađuje drugim ljudima tako što je umiljata, slatkorečiva i koja trepka očima kada je to potrebno? Ili ste pak osoba koja zna i da se suprotstavi nekoj drugoj osobi ako smatrate da ste u pravu u vezi nečega do čega vam je stalo? Da li ste osoba koja zna da se suprotstavi nekom drugom ili ste povlađivač odnosno trepkaroš?

Буквално си кроз питање дефинисао особу која је пиз да у сваком смислу.
Njima lepo. Nema stresa, ljudi na rukovodećim položajima vole takve povlađivače oko sebe jer onda za sebe misle da su nepogrešivi. Bundžije uvek najgore prođu u životu. Ali kada se umire bolje da se umre sa stilom nego da se umire polako kao trepkaroš. ,,Jednom se čovek rađa i jednom umire."

Ja sam u prošlosti imala baš kratak fitilj, svađalica. Možeš da me i ne vidiš,al čuješ da odnekud režim. :zcepanje:
Znalo mi je bit muka od sebe same i uhhh trebalo mi je baš puno živaca,volje da se primoram na promjene.
Neznam ja da povlađujem nastojim fino sa ljudima,podigla svoje granice tolerancije,možda čak i više no što treba. Al kad ih pređu znam da otresem. Učim i dalje.

Back