- Poruka
- 25.129
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Well... prefarbala sam ga stručno da se ne zna šta je, ali je Dell.
Dobro Dell je samo marka na poledjini bi trebao da pise kompletan model npr Dell S2721HN Ili Dell E2223HN.Well... prefarbala sam ga stručno da se ne zna šta je, ali je Dell.
Na lcd ne moze, na CRT moze. Kolko puta da kazem da se slika na LCD *ne osvezava* kao sto je bilo na CRT.
PS.
U suprotnom bi i Samsonight imala opciju da poveca frekvenciju vecu od 60 hz
U svakom slucaju problem nije resen![]()
Well... prefarbala sam ga stručno da se ne zna šta je, ali je Dell.
zalepila stiker
Pogledajte prilog 1273451
Kad sam krečila sobu, odjednom mi se kompjuter nije uklapao u enterijer sa svojom besnom cnom bojom. Prefarbala sam monitor i kućište, promenila miša i tastaturu po istom sistemu. Dakle, razlog je potreba za vizuelnom harmonijom.Moze se znati razlog?
Retko ko hoće da se bavi monitorima, TV-ima i sl, posebno sa pozadinskim osvetljenjem. 2-3 LCD, šta već, TV-a mi stoje na tavanu jer se nadam da ću da nabavim alat i trake; Pre će Vesić sa YT-a da mi znači, nego da se šetam od majstora do majstora.Nosi negde na servis ti to lepo da provere elektrolite i pozadinsko. Pred smrt monitor. U međuvremenu spojiš na tv. Ili kupi lg 4k 43" tv nov na kp 330 evra.
Ovo je već izazov. Pretpostavljam da mi treba ono za proveru napona, lemilica... i mnogo čitanja pošto, kao što vidiš, ne baratam terminologijom najbolje, ali, bre... sve može da se nauči.Meni kad je crko monitor prvo seo za ženin komp i počeo da tražim nov. Onda me zabolela glava od specifikacija, otvorio izvadio elektrolite (možeš i celu ploču da odneseš u mikroprinc) oni ti daju u kesici za 100 din nove, zameniš za 5 min i evo radi mi mislim 7 godina od tada.
Ако ти је монитор старијег датума производње, треперење може бити последица сувих електролита на блоку напајањаOd juče proživljavam ovo grozno iskustvo treperenja ekrana i pitam se da li je moj monitor za bacanje.
Dakle, svetlost ekrana se nekom jedva primetnom brzinom prekida i nastavlja ako da nervira.
Zamorno je za oči, a radim za kompom.
Šta da radim?
Proverila sam povezivanje, sve je u redu.