Turisticarka
Početnik
- Poruka
- 43
napredovanje u bilo kojoj sferi zivota zaista moze da zahteva odricanje, ali neprestano odricanje to napredovanje svodi na potpuni gubitak zivotnog integriteta, a onda sa napredovanjem mozes da se slikas
a, da, to sa drugaricom...tip joj je ljubomorni, posesivni, zahtevni kreten....a, ona je kokoska ako pristane na to...ja sa takvima iz inata ne bih pristajala, makar i izmislila drugarice sa kojima izlazim i sedela kod kuce mesto toga....
Ja sam bila ta kokoska...pristala na sve to sto je pomislio...morala sam da budem vidovita i unapred da znam sta sve njemu smeta.Odrekla se mnogo toga a o drugaricama da ne govorim samo sam ih u kuci vidjala(po nekad), a kafic -vidimo se i na kraju me castio korpom i eto

A taj gore kada bude hteo da podigne vezu na jos veci nivo trazice od nje da pocne da radi u nekom manastiru kako bi izbegla muskarce, pa sl, pa sl...i na kraju opet nesto nece valjati a da li bi se on odrekao nekog svog druga zbog devojke i zbog podizanja veze na visi nivo -nijedan ne bi nikada!!!
Posao-----Ti ako pokazes da znas nesto kvalitetno da odradis, posle ti se bukvalno "popnu na ledja" a da te neko nagradi zbog toga-nema sanse da nekom padne napamet! Mada opet sve zavisi gde radis i kakvi su ti direktori, tj koliko neko zaista ceni to sto se trudis.Neko ce to negde i da primeti a neko ce videi da ti to odlicno radis i da se ne bunis pa prvi put kada se usprotivis recice ti-ako neces ti ima ko hoce za jos manju platu.Tako da sve je moguce...