Trenutno na nebu (pratimo aspekte)

Od danas Pluto nije retrogradan, za par dana Saturn pa za nedelju dana Jupiter, oni su mi u prvoj kuci. Vjerovatno neke promjene, ko zna.

Pogledajte prilog 1029966
Oh.. meni Pluton i Saturn u 12. a Jupiter ušao u 1.kuću... Da, i ja se nadam pomaku i nekim dešavanjima, trenutno kao da sve stoji... ovaj septembar mi je trajao 3 mjeseca (duže nego 6. 7. i 8. mjesec zajedno)... Još da prođe retrogradni Merkur... Usput - ovaj mlad Mjesec i ovaj stelijum u Vagi mi je na početku 8.kuće... a u njoj Mars... Mars mi je vladar 2... malo me straaaaaaaaaaah.... priznajem. :eek: :eek: :eek: :eek: Iako... prije 2 dana sam dobila 30€ na poklon kartici na jednoj nagradnoj igri. Tako da se nadam da je to ispunjena simbolika ove konjukcije tranzitnih planeta i natalnog Marsa u 8... :zper::zper::zper:

Oh.. meni Pluton i Saturn u 12. a Jupiter ušao u 1.kuću... Da, i ja se nadam pomaku i nekim dešavanjima, trenutno kao da sve stoji... ovaj septembar mi je trajao 3 mjeseca (duže nego 6. 7. i 8. mjesec zajedno)... Još da prođe retrogradni Merkur... Usput - ovaj mlad Mjesec i ovaj stelijum u Vagi mi je na početku 8.kuće... a u njoj Mars... Mars mi je vladar 2... malo me straaaaaaaaaaah.... priznajem. :eek: :eek: :eek: :eek: Iako... prije 2 dana sam dobila 30€ na poklon kartici na jednoj nagradnoj igri. Tako da se nadam da je to ispunjena simbolika ove konjukcije tranzitnih planeta i natalnog Marsa u 8... :zper::zper::zper:
Sta mislis kakve ce promjene meni donijeti? 😁

samo da Jupi udje u ribe:hej:i sve ce biti lakse

Baš sam uočila da će ova pomrčina Mjeseca u petak - biti isti dan kada mi je i lunarni povratak - a Mjesec mi je 2 stepena daleko od egzaktne pomrčine.
I još je ta pomrčina (kao i moj Mjesec) - blizu Algola.
I to nije sve.
Punii Mjesec i pomrčina Mjeseca mi je u egzaktnoj opoziciji na natalni Neptun.
Sve mi to zahvaća 3 i 9.kuću - pa ne znam kako bih protumačila ovo....?
No najviše me brine što mi je Mjesec natalno vladar 6.kuće.

Upravo mi Saturn sedi na Jupiteru.

Screenshot 2021-12-06 083008.png

Home Video Dancing GIF

pravim se da je sve u redu
divan aspekt:heart:

Back