trenutno aktuelne osvajačice medalja

Ništa, drugi put dok drkaš nemoj gledati u ekran, samo slušaj i neće da ti naruši koncept dečaka u pubertetu.

how awful! :lol:

@tema

gledala sam pre par dana video (sad nisam u prilici da ga tražim) na kojem trinaestogodišnja ruskinjica diže 108 kg iz benča bez problema. slatka devojčica, fizički očigledno izuzetno jaka, ali koliko je to uopšte normalno za njen dalji razvoj? pretpostavljam koje vežbe radi, šta sve pije, kakva opterećenja ima itd..
a onda kad se vratiš natrag kroz sportsku istoriju 20 veka, kad je sport uveliko postao biznis ali i sredstvo za odmeravanje snaga svetskih sila, kako su izgledale bugarske i istočnonemačke reprezentativke u ...bilo kojem sportu? smešno, ali u većini slučajeva tragično završavalo, po njih naravno.
ni danas nije ništa bolja situacija samo što žene sportistkinje uglavnom zadržavaju neku formu ženstvenosti( ipak moraju da se prodaju i nekoj kozmetičkoj kompaniji npr.) ali su i dalje premišićave, prejake, premaskulinizirane..

ni danas nije ništa bolja situacija samo što žene sportistkinje uglavnom zadržavaju neku formu ženstvenosti( ipak moraju da se prodaju i nekoj kozmetičkoj kompaniji npr.) ali su i dalje premišićave, prejake, premaskulinizirane..
I imaju premale sise, bruka... mada serem, volim mišićave devojke, ne kao istočnonemačke bacačice diska, ali da ima snage u njoj, a ne ko one sitne, krhke, plašim se od takvih, naizgled ih polomiš ako ne rukuješ pažljivo a u stvari one mene mogu da sažvaću i ispljunu ni za užinu, iza nežne spoljašnjosti krije se monstrum.

I imaju premale sise, bruka... mada serem, volim mišićave devojke, ne kao istočnonemačke bacačice diska, ali da ima snage u njoj, a ne ko one sitne, krhke, plašim se od takvih, naizgled ih polomiš ako ne rukuješ pažljivo a u stvari one mene mogu da sažvaću i ispljunu ni za užinu, iza nežne spoljašnjosti krije se monstrum.

kao prvo, ne vređaj:lol:
kao drugo...jedno je mišićava, a drugo maskulinizirana, muškobanjasta žena. može biti mršava kao atletičarka ili debela poput bacačice diska, ona više ni glasom ni likom ne odaje ženstvenost..syebu je hormonski, u tome je valjda poenta teme.

Ako je do glasa, i ja sam u delu puberteta zvučao ko žena. Mslm da je to više do kako hormoni utiču na dečake u određenom periodu razvoja. Mada sam inače malo gluv za te bariton sopran razlike, pa ne primećujem baš.

ali ovde je obrnuta situacija...
inače, ženski alt može mekano i baršunasto da zvuči iako je dublji glas.

nije to samo do glasa, sisa, mišića...više kao neki isforsirani gubitak ženstvenosti, kao da mora da parira muškarcu i da se takmiči sa njim, ne znam kako to da objasnim, ybga.

Zavisi kako gledaš na ženstvenost... mnoge žene su prinuđene da u svakodnevnim poslovima pariraju (ne i takmiče sa) muškarcima, ili to ili da krepaju gladne, i naravno da ne mogu da se uklope u standarde ženstvenosti koj počivaju na odlikama nekih drugih žena kojima je zanimanje da budu trofej muškarcu.

Zavisi kako gledaš na ženstvenost... mnoge žene su prinuđene da u svakodnevnim poslovima pariraju (ne i takmiče sa) muškarcima, ili to ili da krepaju gladne, i naravno da ne mogu da se uklope u standarde ženstvenosti koj počivaju na odlikama nekih drugih žena kojima je zanimanje da budu trofej muškarcu.

drugačije tumačimo. ta borba i preživljavanje ne otme (obavezno) ženi njene odlike, suptilnost, nežnost, sexipil...šta sad, i sama sam radila yebiga i u polju, bašti, mlatila sekirom ko lumberjack :lol:..ruke su mi najviše stradale pa? uglavnom kažu da nisam izgubila spomenute odlike i niko ko me sad upozna, ne može da pretpostavi kakav sam život živela.
ne znam šta se podrazumeva kao trofej, jer i to zavisi od muškarca, nekog ukusa, kriterijuma šta znam, ali..
u stvari, oko čega se suštinski ti i ja po ovom pitanju ne slažemo? mislim da nekako dolazimo do sličnih zaključaka ali iz različitih uglova posmatranja ili baš hoćeš da mi oponiraš, eto tako:D

Back