Trenutna situacija 7900xt i 7900xtx?

MisterXp

Primećen član
Poruka
575
Pitanje je vezano za drajvere, jer u zadnjih 10 god NIKAD nisam imao dobro iskustvo od amd-a sto se drajvera tice. U par navrata mi je corruptovao ceo jebeni sistem, te nece da baca sliku, te artefakte baca na ekran, pa neke purple linije.

Uglavnom cene su za nvidiu preduvane, a gledam 7900xt da uparim sa 7800x3d, te me zanima trenutna stabilnost te graficke kartice.

Ukoliko nekog interesuju tacne specifikacije koje bih sastavio radi utvrdjivanja stabilnosti graficke na tim komponentama neka slobodno pita.

Samo vodi računa da je kartica nova, pošto su AMD-ovima koji su bili u majningu često menjani firmweri, i radili su van specifikacija i duša im je izvađena. Kod tih kartica se često javljaju takvi problemi.

Koristim mnogo AMD kartica u firmi i nemam problema. Ko god mi je doneo nešto iz majninga, bilo je problema. Nasednu ljudi na nisku cenu.

Samo vodi računa da je kartica nova, pošto su AMD-ovima koji su bili u majningu često menjani firmweri, i radili su van specifikacija i duša im je izvađena. Kod tih kartica se često javljaju takvi problemi.

Koristim mnogo AMD kartica u firmi i nemam problema. Ko god mi je doneo nešto iz majninga, bilo je problema. Nasednu ljudi na nisku cenu.
Novu cu i uzeti

Back