Trenutna aktivnost

Koja vam je i zasto ste bas to napisali.

da li je cesto menjate i da li se nekad dvoumite sta da stavite.

i sta planirate da stavite :)
najcesce mi je aktivnost isprovocirana necim i/ili nekim na forumu, nekom raspravom, necijim komentarom...kada je nesto narocito glupo ili ironicno, onda to oabvezno stavim u aktivnost...mislim da nikada nema veze sa mojim realnim zivotom, barem se ne secam da sam tako nesto stavljala...sem naravno one cuvene, koja je mnoge zuljala- da sam doktor nauka i najbolje dupe foruma....e, ta je bila skroz realna :malav:menjam je takodje samo onda kad me nesto inspirise, ne iz obaveze, niti iz namere da nekoga informisem o sebi :lol:..inace, nit citam tudje aktivnosti, nit mislim da ljudi citaju nesto narocito te sporedne stvari, tipa aktivnost ili potpis..cita samo onaj koga neki lik konkretno zanima

Pre su bile neke trenutne misli, sada se trenutna aktivnost nadovezuje na "titulu" koju sam postigao brojem postova.

Vezano je za video igre i titule koje sa postizu ( achievements na engleskom ) radeci neku akciju 2000 ili vise puta, kao sto je slucaj sa pisanjem postova ovde.

reklama za grafičku karticu
do not disturb- I'm gaming

15ahxv.jpg

hm ne secam se tacno sto....ali vojislav je vojislav, ocigledno je bilo nesto na temu njega, deo sa sarmama je dosao iz neke pice ali ne secam se detalja.
potpis je stih iz jedne pesme koju volim, alice in chains love hate love
i lokacija je cini mi se nestala u vreme kada se organizovala velika regata oko sveta u gradu, pa sam kako volim brodove i vodu sve to uredno ispratila do kraja, a ta originalna, stara putanja kojom idu se tako zove...

Stihovi pesme "The Unforgiven II" volim tu pesmu
pa mi je nekako leglo da to napisem, ne znam ni sama zasto.
Ponekad promenim, uvek bude neki stih neke pesme
u zavisnosti od raspolozenja.
Ne dvoumim se, kada cujem neku pesmu, ubodem stih koji mi odgovara
i napisem ga.

Cini mi se da je trenutno moje vlastito ime....
Htela sam da ga stavim kao nick... ali mi zao da menjam, jer volim i Pink.Pearl ^^

Jedno vreme sam imala "Isus je Bog" , dok su "neki" na Religiji hteli to da opovrgnu....

Vise volim potpis, jer moze da stane vise slova :-)

Back