Trenutak istine

Krajnji debilizam i nemaštovitost svih ljudi u Srbiji koji se bave televizijskim poslom dovela je do toga da se iz belog sveta uvoze neki "uspešni"(mada to niko ne proveri) programi koji se kod nas prime još i bolje nego u svetu.
NIKO se u ovoj zemlji ne trudi da nešto osmisli sam. Da se krene sa razmišljanjem, šta je to što bi bilo gledano, a da nije vezano za ponižavanje ljudi, njihovo javno ismevanje i zavirivanje u najdublje kutke privatnosti.
Ideja Velikog Brata se u Srbiji dobro primila. Svako će za samo mogućnost dobijanja nekog novca prodati sve što imaju,porodicu, prijatelje, dušu...
Ja već više od godinu dana pokušavam da nagovorim neku produkciju da krene sa realizacijom jednog zabavnog programa koji podstiče na razmišljanje i kreativnost.Ja sam kompletan autor tog programa, ali niko ne želi ni da me sasluša. Čak ni da proveri da li to nešto vredi. Objašnjavaju: "Mi kupujemo samo strane licencirane i provereno uspešne programe". Jadni li su im ti programi.
Možda sada mislite da sam ogorčen zbog toga. JESAM, jer im je slađe tuđe ***** od srpskog prirodnog meda.
Neka im je na čast svima.

Gospodar

Čoveče zaboravi koliko si smešan,
nasmej se budali sa TeVe ekrana
pa ne misli nikada koliko si grešan
i na zemlji koliko ostade ti dana.

Zavali se udobno u fotelju svoju,
uz kutiju plastičnudosadi je kraj,
na daljinskom doteraj jačinu i boju,
kupio si sebi prečicu za raj.

Sto čudesa čeka te, izaberi samo.
Muzika i filmovi razbibrigu nude