Trenirao bih nesto a ne znam sta-trazim predlog,preporuku...

Родогост

Početnik
Poruka
7
Do pre nekoliko godina sam se aktivno bavio sportom,zatim sam prestao,a sada zelim opet da aktivno treniram neki sport.

Medjutim,problem je u tome sto je malo teze izvodljivo,da ne kazem gotovo nemoguce da se vratim onome sto sam trenirao,pa sada trazim koji sport je moguce trenirati aktivno (u krajnjem skucaju moze i rekreativno),a da pocinjete u ne tinejdzerskim godinama.

Uglavnom sam dobio preporuke za kik-boks,medjutim nisam bas neki ljubitelj tog sporta kao i ostalih tipa karate,aikido...tako da ce mi to biti poslednja opcija.

Gde ja vidim sebe i ono sto najvise volim i znam su fudbal i kosarka,ali nemam pojma gde bi se to moglo sada trenirati.Povezan sa fudbalom je i futsal ,tako da i to dolazi u obzir.

Zatim,vaterpolo i plivanje,s obirom da volim vodene sportove.

I za kraj,cisto razmisljam o americkom fudbalu i ragbiju ,iako nemam pojma pravila igre za ta dva sporta i nije da sam ih bas nesto pratio,deluju mi interesantno,pa sto da ne,ukoliko postoji mogucnost voleo bih da se oprobam i u nekom od njih.

Da rezimiram,nedostaje mi taj sportski zivot i zeleo bih bilo sta da treniram (naveo sam sportove koje bih voleo,ukoliko bi to bilo izvodljivo),ali ne znam na koja vrata da zakucam i da pitam gde i sta mogu da treniram.Napominjem,sta god to bilo,bio bih pocetnik koji nije vise tinejdzer,odnosno da nisam prekidao sa treniranjem do sada bih bio prvotimac.

Svaki sport mozes da treniras i kao rekreativac, mada zavisi od mesta u kojem si...sta ti je blizu itd ( hbš sve ako moraš da putuješ kao na posao).

Kik boks je ok ali likovi tamo su uglavnom kao pobegli iz neke debilane ( ima neka spona lakšeg debiliteta i borilačkih sportova ) a instruktor skoro pa obavezno, ali na sat vremena i 3 puta nedeljno, i to može.

U suštini - trčanje bilo i ostalo najzdraviji sport što postoji, Tu je negde i plivanje ..a gde plivanje tu i ronjenje ;)

Hvala na dosadasnjim odgovorima,ali meni treba nesto konkretno.Mesto je Beograd,gde realno ima najvise mogucnosti bavljenja bilo kojim sportom.

Sto se ''guglanja'' tice,naravno da je to logican nacin trazenja.Ali prosto vrlo malo toga mogu da pronadjem,mali broj klubova ima web sajtove i kontakt informacije iz fudbala i kosarke samo oni najbolji klubovi (tipa Zvezda,Partizan itd...a nije bas realno da od njih pocinjem pretragu).
A i malo mi je mozda glupo a i izgubio bih dosta vremena da npr. saljem mejlove svakom klubu koji pronadjem,pa da objasnjavam,imam toliko i toliko godina,hteo bih kod vas da treniram,da li je to moguce...

Ako iko od vas koji ovo citate ima neku prepruku za sportove koje sam u prvom postu naveo,ili zna nekoga ko bi mogao da mi pomogne u pronalazenju nekog kluba gde bih mogao nesto da treniram,molio bih da mi javi.

Ne znam ljudi da li me razumete,nisam vise tinejdzer,imam malo preko dvadeset godina i ne znam da li je sada kasno da ponovo krenem nesto da treniram,bilo sta.Voleo bih da to bude redovno,skoro svakodnevni treninzi i eventualna mogucnost da se ponovo takmicim,igram utakmice.
Znaci bilo sta,samo da nesto treniram.

Za kik boks su mi rekli da ljudi krecu da treniraju i posle tridesete,kao i neke borilacke vestine,tako da je to sigurno moguce.I ne bojim se da ce me neko tamo biti,bas suprotno volim duele u sportskim okvirima,nego mi to jednostavno nije bas toliko privlacno.

Tako da ako ikako mozete da mi pomognete u trazenju kluba sto se tice fudbala,kosarke,vaterpola,plivanja a moze i americkog fudbala i ragbija,ukoliko prihvataju totalne pocetnike.Ako se vi setite moze i jos neki drugi sport.

Mogu ja ici sam i na trcanje i na plivanje ali nekako je lepse kada se trenira sa nekom ekipom,ovako nemate sa kim.Vecina mojih vrsnjaka su dva suprotna pojma sa sportskim aktivnostima.A i nedostaje mi takmicenje.

Do pre nekoliko godina sam se aktivno bavio sportom,zatim sam prestao,a sada zelim opet da aktivno treniram neki sport.

Medjutim,problem je u tome sto je malo teze izvodljivo,da ne kazem gotovo nemoguce da se vratim onome sto sam trenirao,pa sada trazim koji sport je moguce trenirati aktivno (u krajnjem skucaju moze i rekreativno),a da pocinjete u ne tinejdzerskim godinama.

Uglavnom sam dobio preporuke za kik-boks,medjutim nisam bas neki ljubitelj tog sporta kao i ostalih tipa karate,aikido...tako da ce mi to biti poslednja opcija.

Gde ja vidim sebe i ono sto najvise volim i znam su fudbal i kosarka,ali nemam pojma gde bi se to moglo sada trenirati.Povezan sa fudbalom je i futsal ,tako da i to dolazi u obzir.

Zatim,vaterpolo i plivanje,s obirom da volim vodene sportove.

I za kraj,cisto razmisljam o americkom fudbalu i ragbiju ,iako nemam pojma pravila igre za ta dva sporta i nije da sam ih bas nesto pratio,deluju mi interesantno,pa sto da ne,ukoliko postoji mogucnost voleo bih da se oprobam i u nekom od njih.

Da rezimiram,nedostaje mi taj sportski zivot i zeleo bih bilo sta da treniram (naveo sam sportove koje bih voleo,ukoliko bi to bilo izvodljivo),ali ne znam na koja vrata da zakucam i da pitam gde i sta mogu da treniram.Napominjem,sta god to bilo,bio bih pocetnik koji nije vise tinejdzer,odnosno da nisam prekidao sa treniranjem do sada bih bio prvotimac.

Самим тим што живиш у Београду имаш масу могућности.

Препоручујем ти амерички фудбал, пошто сам се бавио њим прије. Ријеч је о динамичном и занимљивом спорту са великим бројем разноврсних позиција.
https://sr.wikipedia.org/sr/Амерички_фудбал

У Београду имаш два озбиљна клуба, Вукове и Плаве змајеве.
Вукови: http://www.vukovi.org
Плави змајеви: http://bluedragons.rs

Постоји и неколико клубова у ближој околини Београда,а препоручио бих ти земунске Пирате.
Пирати: http://pirateszemun.com
http://pirateszemun.com/pirati-zele-bas-tebe/

Што се тиче рекреације, пливање је закон.

Back