Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ovako,zanima me da li postoje neki klubovi ili sta vec gde moze da se ''vezba''' pisanje.Mislim,ne novinarki nego za one koji kasnije zele da postanu pisci...
Ovako,zanima me da li postoje neki klubovi ili sta vec gde moze da se ''trenira''',''vezba''' pisanje.Mislim,ne novinarki nego za one koji kasnije zele da postanu pisci...Malo glupo pitanje all nema veze...ako je neko cuo obaveznooo da mi javi
Hvala unapred
To se zove kursevi ili radionice kreativnog pisanja. Nemam pojma, vjerovatno negdje u Beogradu ima. Ne znam odakle si. Proguglaj malo. Znam da je svojevremeno Vlada Arsenijević vodio nešto pri nekoj NGO. Mislim da je na Filološkom fakultetu u Bg kurs vodio Zoran Živković. Možda i dalje vodi, ali to je, valjda, za studente.
Zavisi koliko si matora.
Ja idem na književno stvaralaštvo u centru za talente, ništa preterano, ipak se od tebe očekuje da pišeš redovno i da imaš već nekog iskustva. Dobijaš samo savete i neke vežbe na časovima koje donekle mogu da ti pomognu ali uglavnom od tebe zavisi.
Stvara se radna navika, jer što više pišeš to više napreduješ i to je najbitnije.
Ako si u osnovnoj/srednjoj možeš da pohađaš te časove ali sada je kasno, već se spremamo za regionalnu smotru.
Tek od sl. godine od oktobra... i naravno, samo pod uslovom da se i dalje školuješ.
Na Filološkom fakultetu to sada, koliko znam vodi/drži Mihajlo Pantić.
U Novom Sadu kurs Kreativnog pisanja poezije drži DRagan Stanić. poznatiji (ako je ikome poznat) kao Ivan Negrišorac, a Kreativno pisanje proze drži Sava Damjanov.
Međutim, to su kursevi za studente.
Kod mene u grupi bilo je i sociologa i istoričara.