Davrentije
Početnik
- Poruka
- 6
Ovako,fudbal sam intenzivno trenirao do pre nekoliko godina,a onda sam prestao uglavnom zbog skole.E sad kada sam presao dvadesetu,uvideo sam da sam napravio veliku gresku sto sam prestao da treniram fudbal,i imam zelju da se ponovo vratim fudbalu.E sad,zanima me da li ima neki fudbalski klub na teritoriji Beograda gde bih mogao da se aktiviram,naravno jedino sto bih zeleo je da imam treninge nekoliko puta nedeljno a sto se utakmica tice za to cemo videti tu bi se naravno pitao trener.
Znaci moje konkretno pitanje bi bilo da li postoji klub koji bi mi pruzio sansu da se kroz treninge dokazem,da li bih mogao da im od naredne sezone budem od koristi?Nebitan je rang,jer realno ne mogu u tom pogledu da imam bilo kakva ocekivanja,samo da ne bude neki totalno neozbiljan klub,gde se uopste ne trenira i koji jedva ''krpi'' tim za utakmicu,jer za takav bih se i sam snasao.
Inace,moze i FUTSAL klub,jer sam igrao dosta turnira i u ''malom fudbalu''.Moja pozicija je GOLMAN.
U principu mozete mi reci i za neki klub iz Novog Sada,ali bi najbolje bilo da je iz Beograda.
Ocekujem neku transfer ponudu
Znaci moje konkretno pitanje bi bilo da li postoji klub koji bi mi pruzio sansu da se kroz treninge dokazem,da li bih mogao da im od naredne sezone budem od koristi?Nebitan je rang,jer realno ne mogu u tom pogledu da imam bilo kakva ocekivanja,samo da ne bude neki totalno neozbiljan klub,gde se uopste ne trenira i koji jedva ''krpi'' tim za utakmicu,jer za takav bih se i sam snasao.
Inace,moze i FUTSAL klub,jer sam igrao dosta turnira i u ''malom fudbalu''.Moja pozicija je GOLMAN.
U principu mozete mi reci i za neki klub iz Novog Sada,ali bi najbolje bilo da je iz Beograda.
Ocekujem neku transfer ponudu