Treniranje fudbala

Aleksa Đukić

Početnik
Poruka
2
Imam,16 godina,ili koliko vec mu to dodje :D I treniram fudbal vec duze vreme u lokalnom klubu,mali klub,losa organizacija i sve,klasika,a imam solidne rezultate,i zakljucke na sve strane da sam potencijal.Sa 15 sam igrao za seniorsku ekipu vec,od prve utakmice po 90 minuta...I zanima me,posto nemam neke veze i sve to,kako bih ja mogao da odem i da zaigram za neki ozbiljniji tim,dal otisao na probni period,ili placao clanarinu(do 3000) nije bitno,pa ako bilo ko ovde zna koja je to procedura,gde da kukam molim i sta sve ne,bio bih zahvalan :)

Pazi, ja sam trenirao rukomet u Partizanu. Članirana jeste bila paprena, ali najgore što mi je padalo je što sam morao da čitam književnost. Ovde u Beogradu su svi u tripu načitanosti. Moj ti je savet da uhvatiš i pročitaš barem 30 knjiga (pogledaj naslove Biblioteke "Izbor" Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva). Veruj mi da tako možeš i da očekuješ mesto u statnoj postavi. Uči na mojim greškama. Meni niko nije to rekao kad sam došao iz sela u Beograd.

E da, iz kog si ti sela?

Back