Trening vida

QuietBrother

Zainteresovan član
Poruka
117
Pozdrav, sve cesce mi izlaze na Instagramu i Facebooku postovi za trening vida, prirodno skidanje dioptrije. Radionice drzi Gorica Mijović. Moj jedan drugar je isao na tu radionicu, i prilicno je bio nezadovoljan. Ocekivao je da ce najv ci fokus biti na vezbama, ali kako on kaze vecina vremena je proslo u pricanju raznih prica uspeha, i motivacionog govorisanja. Mene zanima da li ima neko ko je upoznat sa tom radionicom i da su zapravo te vezbe dale neke rezultate.

Znam za lasersko skidanje dioptrije, nego me interesuje ako je neko upoznat sa ovim treningom i ako ima nekog ko je radio te vezbe. Posto je jako cudno da nigde ne mogu da se nadju iskustva učesnika radionice, vec samo sto osoba koja organizuje radionicu kači ili sto neki ljudi napisu na oficijalnoj FB stranici. Jako mi je cudno, a radionice se redovno odrzavaju i uvek puno ljudi bude

Pozdrav, sve cesce mi izlaze na Instagramu i Facebooku postovi za trening vida, prirodno skidanje dioptrije. Radionice drzi Gorica Mijović. Moj jedan drugar je isao na tu radionicu, i prilicno je bio nezadovoljan. Ocekivao je da ce najv ci fokus biti na vezbama, ali kako on kaze vecina vremena je proslo u pricanju raznih prica uspeha, i motivacionog govorisanja. Mene zanima da li ima neko ko je upoznat sa tom radionicom i da su zapravo te vezbe dale neke rezultate.

Znam dugo za ovu radionicu i danas sam konačno uspeo da odem
Utisak posle prvog dana je da celog života pogrešno tretiramo vid. Skoro svi učesnici imaju prejake dioptrije a nekoliko njih uopšte ne treba da nosi naočare.
Vežbe koje smo danas probali donose odmah neki vidljiv rezultat.
Planiram baš da se posvetim ovim vežbama pa mogu da podelim za recimo mesec dana kakvi su rezultati.
Suština je da ovaj sistem ne tretira samo oko, već ceo sistem.
Nadam se da sam pomogao.

Znam dugo za ovu radionicu i danas sam konačno uspeo da odem
Utisak posle prvog dana je da celog života pogrešno tretiramo vid. Skoro svi učesnici imaju prejake dioptrije a nekoliko njih uopšte ne treba da nosi naočare.
Vežbe koje smo danas probali donose odmah neki vidljiv rezultat.
Planiram baš da se posvetim ovim vežbama pa mogu da podelim za recimo mesec dana kakvi su rezultati.
Suština je da ovaj sistem ne tretira samo oko, već ceo sistem.
Nadam se da sam pomogao.
Dobar dan!

Nadam se da žete vidjeti poruku, vidim da je prošlo neko vrijeme od kad ste počeli sa vježbama, molim vas vaše iskustvo.
Ja isto kao i gore navedeni čitam samo ono na Facebooku, nigdje da netko kaže, ja sam bio - uspjelo - nije uspjelo.

Hvala vam puno

Dobar dan!

Nadam se da žete vidjeti poruku, vidim da je prošlo neko vrijeme od kad ste počeli sa vježbama, molim vas vaše iskustvo.
Ja isto kao i gore navedeni čitam samo ono na Facebooku, nigdje da netko kaže, ja sam bio - uspjelo - nije uspjelo.

Hvala vam puno
Dobar dan.
Od treninga do danas sam radio samo vežbu za astigmatizam i to ne baš disciplinovano. Vidim veliki pomak i planiram ovih dana da počnem vežbe za dioptriju. U kontaktu sam sa jednim čovekom koji je bio samnom na treningu, on je imao baš dobre rezultate u otklanjanju strabizma. Što se tiče dioptrije, javljam kad nešto postignem, moje mišljenje je da to itekako radi, tamo je veliki broj ljudi došao po preporuci nekoga ko je već bio i uspeo da skine dioptriju.

Back