Trendovi

Nekidan sam upratio par divnih style stranica na Instagramu iz Pariza i Londona, fantastične preporuke za autfit i boje, šta, kako i s čim, skroz su mi dobre one zelene vijetnamke za žene sa mnogo krzna oko glave i unutra, isto mi se sviđaju farmerke, tikepa itd.
I tako, obilazim grad, i gledam po našim časopisima i tržnim centrima, može se prilično dosta toga naći, samo da je para.
Sad pitanje, je l pratite (i koliko) trendove i šta mislite o ovim muškarcima što mrze žene?
Fala :malav:

...mnogo krzna oko glave moze slobodno da me zaobidje, nisam ni lav a ni suncokret...nesto mi se svidi ali vecina trendova mi dodje asocijacija na dosadno i jednolicno odevene zene koje cak i ne vode racuna da li im nesto pristaje, da li ide skupa, nije ni bitno...zna se cena toga i to je to...odrasla sam u vreme kada je za "modu" bilo dovoljno navuci najke i helanke jer svi znaju koliko kostaju a vrhuncom stila se smatrao spic na stikli, tesne farmerice i crna kozna jakna uz farbanu kosu i veciti kockasti frenc tako da sam napravila vecni otpor i prema trendovima i prema tom utezivanju i nabadanju na stiklice...da bi svaki trend mogao da izneses moras da imas tanku gradju modela, malo godina i previse para da sve to odradis nonsalantno a ne da se treses oko komada koji nije nista drugo do parce tkanine povezane savovima...

...a inace volim odecu, modu, estetiku u kompletu a o muskarcima koji mrze zene ne mislim mnogo toga...zapravo ne mislim nista osim da su zamlate...

Poslednja izmena:

Back