Trend "namestenih" brakova i brakova iz interesa

Nesto razmisljam da je jedini interes koji bi neka zena imala po pitanju stupanja u brak sa mnom taj da uopste ne stupa u njega. :rumenko: Ono sto je pozitivno u tome je to da sam osudjen na neki eventualni brak iz ciste cistijane ljubavi, posto ta neka imaginarna snajka nikakve vajde od mene ne bi imala, sto rece jedna moja bivsa velika ljubav - ti Dacho nizasta nisi, umes solidno da ebes i nista drugo ne znas da radis. :rumenko:

Nesto razmisljam da je jedini interes koji bi neka zena imala po pitanju stupanja u brak sa mnom taj da uopste ne stupa u njega. :rumenko: Ono sto je pozitivno u tome je to da sam osudjen na neki eventualni brak iz ciste cistijane ljubavi, posto ta neka imaginarna snajka nikakve vajde od mene ne bi imala, sto rece jedna moja bivsa velika ljubav - ti Dacho nizasta nisi, umes solidno da ebes i nista drugo ne znas da radis. :rumenko:

ovo ti je kamen spoticanja,
inace bi odavno bio vezan:mrgreen:
vazno je da nisi za jednokratnu upotrebu:lol:

Pazi šta ti govore.

Nijednoj ženi ne trebaju pare da se kupaju u njima, a da joj je muž kreten ili da je neodgovoran.

Da ti kažem: Žena posmatra ekonomski trend kao menadžer. Npr. možete biti oboje studenti u studentskom domu i ako krećete od nule dolara, evra itd ...ona gleda kada si diplomirao, koji ti je prvi posao, kako se pomeraš u drugu firmu i napreduješ. Ona kalkuliše da će biti gospođa za 20.g. Ona je spremna da zajedno prođete kroz siromaštvo, ali ti ćeš da vučeš, da bi ona uzgajala decu ...

Mkakva ljubav ... to je slepilo i ošamućenost koje traje par meseci, posle idu kalkulacije, kalkulaije i samo kalkulacije

Ne postoji dobar ili loš muž, već postoji loš i dobar dobavljač ...

Ooo...daa!

Svest se promeni u braku. žene su srećne koje to shvate, koje ne shvate one misle da su zaslužne za tvoj nov odnos, itd...

Krećete od nule ili pozitivne nule i stvaraš, ona ti pomaže, veruje ti, predaje ti (deo) suverenitet, ti si još odgovorniji , i .... tako to ... :manikir:

malo po malo kroz više ciklusa, polako se vide rezultati ... ljuljaš danju, ljuljaš noću :mrgreen:

Sve je magija, sve je moguće ...

Poslednja izmena:
Uglavnom ne znate kako to ide...
Deca bogatuna prave žuraje i tulume na koje ne pozivaju sirotinju!
Pa kako da se sa sirotinjom skontaju ?
Jedno vreme su zvali i moje sinove i ćeru,ali oni nisu hteli da idu tamo jer se
svi drogiraju ,bez izuzetka (na kokiški :sad2:),a i kažu da neće da imaju posla s razmaženim
gadurama...Preteruju...
Ali imaju oni svoje prijatelje i s đet setom se ne druže...Poneko naiđe,čak je sin jednom bio i kum,
ali to i nije neko kumstvo jer mu ja ne varim ćaleta baš...
Svega tamo ima,ali ima i bistre dece koja stasavaju u super uslovima i super se školuju...

Uglavnom ne znate kako to ide...
Deca bogatuna prave žuraje i tulume na koje ne pozivaju sirotinju!
Pa kako da se sa sirotinjom skontaju ?
Jedno vreme su zvali i moje sinove i ćeru,ali oni nisu hteli da idu tamo jer se
svi drogiraju ,bez izuzetka (na kokiški :sad2:),a i kažu da neće da imaju posla s razmaženim
gadurama...Preteruju...
Ali imaju oni svoje prijatelje i s đet setom se ne druže...Poneko naiđe,čak je sin jednom bio i kum,
ali to i nije neko kumstvo jer mu ja ne varim ćaleta baš...
Svega tamo ima,ali ima i bistre dece koja stasavaju u super uslovima i super se školuju...

Jel ti to nama zelis reci da si bogat :malav:

Back