- Poruka
- 389.650
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogima se znoje dlanovi,( kao meni ), unervoze se ( kao ja ), neke boli glava,
nekome je muka,neko opet šeta levo desno, suše usta , ide im se u wc ..itd
Da li ste tremaroš i ako jeste koji su kod vas simptomi treme
i
Da li ste uspeli da se oslobodite treme i kako ?
Ja sam naprotiv ubedjen da me niko ne gleda niti obraća pažnju tako da me savršeno boli uvo. A i ako bih javno nastupio, opet ista stvar. Čim se to završi svako principijalno gleda svoja posla.Imam neki trip da ću nešto zabrljati i da će baš svi da to vide i da je to toliko bitno.
nije sramota ako imas tremusamo pickice imaju tremu.
Ne, ali kod mene je u pitanju socijalna fobija. Naučila sam da je trpim ali nikad je nisam rešila.Mnogima se znoje dlanovi,( kao meni ), unervoze se ( kao ja ), neke boli glava,
i
nije sramota ali ume da stvara neprijatnost i da dekocentrisenije sramota ako imas tremu
Тако је, мада у већини случајева људи гледају да избегну то суочавање са страхом као што сам и ја некада то радио... Јако је непријатно кад крену да ти се зноје дланови, кад кренеш да муцаш, кад промениш боју лица а имаш осећај да сви буље у тебеTrema se gubi kad ponavljaš jednu te istu stvar. Ako imaš strah od javnog nastupa, gledaš da što češće nastupaš i to je to. Vremenom ti to postane normalno.
Tremu ne posedujem,, al od nervoze se znojim u sekundi.Mnogima se znoje dlanovi,( kao meni ), unervoze se ( kao ja ), neke boli glava,
i
Trema je strah proizvedena nabojem adrenalina i steze u grudima. Nervoza je je deo kad ti nesto jako smeta pa izaziva grceve i stomaku..mada verujem da je sve od osobe do osobe.trema i nervoza su sinonimi
netačnoTrema je strah proizvedena nabojem adrnalina i steze u grudima. Nervoza je je deo kad ti nesto jako smeta pa izaziva grceve i stomaku..
Kod mn je tako,, isparvih sve verovatno je od osobe do osobe.netačno
nije ni kod tb takoKod mn je tako,, isparvih sve verovatno je od osobe do osobe.
Zivotno iskustvo, psihologija citanja osobe i cula za osecanje osobe ispred sebe resava tremu.. Al ti to ne razumesnije ni kod tb tako
netačnoZivotno iskustvo, psihologija citanja osobe i cula za osecanje osobe ispred sebe resava tremu.. Al ti to ne razumes
Dobro pametnjakovicu.. Aj skini sa neta neki tekst pa docaraj mi ovu mistiku ljudskih osecanja,, al dokazi da su ista kod svih i pruzam ti ruku.netačno