Treći pol?

Meliot

Elita
Poruka
24.203
Kako ljudi i pored fiziološke uočljivosti postanu nesigurni koji su pol? Dovoljno je pogledati između nogu i shvatiti da li je čovek muško ili žensko. Šta je problem zaista ne razumem? ,,Jasam neko ko je žena i ko se identifikuje kao žena". Ako ljudsko biće ima vaginu između nogu može li se drugačije identifikovati nego kao žena? Treći pol?

Kako ljudi i pored fiziološke uočljivosti postanu nesigurni koji su pol? Dovoljno je pogledati između nogu i shvatiti da li je čovek muško ili žensko. Šta je problem zaista ne razumem? ,,Jasam neko ko je žena i ko se identifikuje kao žena". Ako ljudsko biće ima vaginu između nogu može li se drugačije identifikovati nego kao žena? Treći pol?
To je cisti proizvod zapadne kulture. Kako u Africi nema treceg pola? Odes u ona izolovana plemena i oni pojma nemaju o tome, sto znaci da je to samo usadjeno u glavu coveka.

Ovo je jako osetljiva tema. Tema u kojoj diskusije mogu da se prošire i da iz ove teme nastanu još dve, tri.

Imam svoje mišljenje, ne mogu da ga iznesem jer bih možda povredila neke forumaše.

Ne bi smelo da se dođe do diskriminacije određenih manjinskih grupa.

Ovo je otvorena diskusija. Slobodno neka uleti ako želi. Nisam otvorio ovu temu kao kritiku već kao jednu vrstu saveta ljudima koji se tako osećaju.

Mislim da niko od nas nije dovoljno kompetentan da bi dao savet ljudima koji se tako osećaju. Pitanje je i da li ti ljudi žele da im se daju saveti.

Čist politički inženjering jedne skupine matorih drtiona ( Klausa Švaba , Soroša, Bila Gejca , Rotšilda .... takozvane Agende 2030 Pre dve godine Klaus Švab je otvoreno izjavio da će do 2030. godine Svetski ekonomski forum imati punu kontrolu nad čovečanstvom.)
Ljudi koji su imali i postigli u životu sve krijući se iza maske filantropa i sad su došli do zaključka da im je planeta prenaseljena i drznuli se da preuzmu ulogu bogova , smislili su opak i podmukao plan kako da redukuju stanovništvo
Uništavanjem osnovne ljudske ćelije , a to je brak muškarca i žene koji jedini mogu doneti potomstvo
Otuda forsiranje gej populacije , rodne ravnopravnosti, teorija globalnog zagrevanja pravljenjem ratova i epidemija .... i još milion idiotarija koje naučnici i pametni ljudi demantuju , ali političari i njihovi trabanti guraju svoje .

Vrata pakla su otvorena . Sreća ima još uvek normalnih i zdravomisleših ljudi
yifgCDAl

Svako može da negira pripadnost nekom rodu, može da misli i predstavlja se kao aseksualno biće, ali ne može da vrši pritisak na svoju okolinu da kao manjina ima veća prava od bilo kog drugog pojedinca. Ako kao manjina zloupotrebljava prava onda svaki pojedinac može da osudi takvo ponašanje i zaštiti svoja prava.

Slažem se sa time da je ovako napadna propaganda samo pogoršala položaj takvih ljudi, ali ne možemo reći da je to moderna izmišljotina, kada se vekovima unazad zna da su i tada postojale trans osobe.

Slažem se sa Lagertom. Gej i trans populacija postoji vekovima, a samo se u poslednjih 10-20 godina više razgovara i piše o njima.
Sve je to tačno i niko to ne brani niti osporava
Ti su ljudi postojali uvek u našem okruženju i niko ih nije dirao niti branio da iživljavaju svoje devijacije , nastranost, potrebe .....nazovite to kako hoćete dok nisu rodnu ravnopravnost počeli da koriste do besmisla i iznemoglosti , pa setite se samo sportista muškaraca koji se takmiše u ženskoj konkurenci " Pa u Americi postoji preko 60 stavki za izjašnjavanje rodne ravnopravnosti :eek: Ubi se od muke neka engleska majka jer veterinar neće da joj leči ćerku koja se izjasnila ka krava ...
I još milion takvog besmisla . Najadniji su mi ovi koji se solidarišu sa time jer je to sad u trendu . No znamo kako se ovakve teme uvek završe na Krstarici jer je drugačije mišljenje ovde sankcionisano ako se ne uklapa u smernice koje je dobila krstarica
"Gurati prst u oko" većini ljudi i dizati to na neki nivo histerije i kolektivnohg ludila i fosirati to do iznemoglosti je sa nekom očitom namerom
A to je obesmisliti sve živo da narod više niušta ne veruje .
E sa takvim narodom možeš da radiš posle šta hođeš

Sve je to tačno i niko to ne brani niti osporava
Ti su ljudi postojali uvek u našem okruženju i niko ih nije dirao niti branio da iživljavaju svoje devijacije , nastranost, potrebe .....nazovite to kako hoćete dok nisu rodnu ravnopravnost počeli da koriste do besmisla i iznemoglosti , pa setite se samo sportista muškaraca koji se takmiše u ženskoj konkurenci " Pa u Americi postoji preko 60 stavki za izjašnjavanje rodne ravnopravnosti :eek: Ubi se od muke neka engleska majka jer veterinar neće da joj leči ćerku koja se izjasnila ka krava ...
I još milion takvog besmisla . Najadniji su mi ovi koji se solidarišu sa time jer je to sad u trendu . No znamo kako se ovakve teme uvek završe na Krstarici jer je drugačije mišljenje ovde sankcionisano ako se ne uklapa u smernice koje je dobila krstarica
"Gurati prst u oko" većini ljudi i dizati to na neki nivo histerije i kolektivnohg ludila i fosirati to do iznemoglosti je sa nekom očitom namerom
A to je obesmisliti sve živo da narod više niušta ne veruje .
E sa takvim narodom možeš da radiš posle šta hođeš
Da, neki su zloupotrebili prava koja su im omogućena i time navukli revolt kod ostalih. Mada i dalje postoje predrasude o takvim osobama koje su, igrom prirode takvi. Nisu nikakve smernice, samo izbegavamo da vređamo takve ljude, jer oni nisu svojom krivicom takvi. Zato sam i rekla, agresivna kampanja stvara bes kod ljudi i zato njome prave samo kontraefekat. Niko ne bi reagovao na trans i gay ljude, uostalom, svako ima prava da voli koga hoće, ali po svaku cenu nametati ovo mišljenje, nije mi ispravno. Jedan primer, ne može se pogledati neka serija ili film, a da nisu ubačeni gay parovi.

Da, neki su zloupotrebili prava koja su im omogućena i time navukli revolt kod ostalih. Mada i dalje postoje predrasude o takvim osobama koje su, igrom prirode takvi. Nisu nikakve smernice, samo izbegavamo da vređamo takve ljude, jer oni nisu svojom krivicom takvi. Zato sam i rekla, agresivna kampanja stvara bes kod ljudi i zato njome prave samo kontraefekat. Niko ne bi reagovao na trans i gay ljude, uostalom, svako ima prava da voli koga hoće, ali po svaku cenu nametati ovo mišljenje, nije mi ispravno. Jedan primer, ne može se pogledati neka serija ili film, a da nisu ubačeni gay parovi.
Šta će sa stotinama tužbi koje se pokreću u svetu radi sakaćenja mlade dece koja su takvom agresivnom kampanjom promenila pol pa uvideli da su bili zavedeni takvim forsiranjem ili glupim roditeljima koji su ih podržali u tome izigravajući moderne roditelje koji prate trendove :bljuc:

Ja bih im rekao da pogledaju između nogu i ko ima vaginu onda je žensko a ko ima penis onda je muško. Kako inače drugačije?
Pogrešan stav ili neznanje. Postoje slučajevi, kada je osoba rođena u jednom polu, ali se mentalno oseća kao drugi pol. To nije ničiji izbor, već se jednostavno desi tako. Sve to je praćeno traumam, često i osudama okoline i nerazumevanjem. Zato je promena pola jedno od rešenja, ali tek posle konsultacija i analiza psihologa i psihijatra.

Poslednja izmena:
ali ne možemo reći da je to moderna izmišljotina

Mozemo reci da ih je nekada bilo mnogo manje nego danas, sto ce reci, vestacki se stvaraju.

Ako ljudsko biće ima vaginu između nogu može li se drugačije identifikovati nego kao žena?

Ne.

Zato je promena pola jedno od rešenja

To sto oni rade ne bi moglo da se nazove "menjanjem pola". Ellen Page, naprimer, nije promenila pol vec se lazno predstavlja kao muskarac. I mediji je podrzavaju u tome.

Mozemo reci da ih je nekada bilo mnogo manje nego danas, sto ce reci, vestacki se stvaraju.
Ne,možemo reći da su sada javno iskazali svoje opredeljenje što se tiče pola, u prošlosti nit su smeli niti su imali načina da promene pol.
To sto oni rade ne bi moglo da se nazove "menjanjem pola". Ellen Page, naprimer, nije promenila pol vec se lazno predstavlja kao muskarac. I mediji je podrzavaju u tome.
Ja sam pisala o onima koji se osećaju tako i imaju želje da promene pol da bi bili u skladu sa svojim osećajem pola koji imaju. Te reklamne ličnosti koje jure popularnost mi ne spadaju u ovu grupu o kojoj ja pišem.

Stvar je da li se dozvoljava izbor ili ne. Osobama koje se identifikuju razlicito od pola, je sasvim danas dozvojeno,
dok se osobama koje se identifikuju sa nekom slavnom licnoscu sledi tortura u ustanovi i ispiranje mozga.
Dakle, da li ce biti prevaspitani, zavisi od drustva...

Ne,možemo reći da su sada javno iskazali svoje opredeljenje što se tiče pola, u prošlosti nit su smeli niti su imali načina da promene pol.

To tako kazu, da zamazu oci, ali zapravo se vestacki stvaraju i ima ih mnogo vise nego pre.

Ja sam pisala o onima koji se osećaju tako i imaju želje da promene pol da bi bili u skladu sa svojim osećajem pola koji imaju. Te reklamne ličnosti koje jure popularnost mi ne spadaju u ovu grupu o kojoj ja pišem.

To je okej ali ne treba to nazivati laznim imenom tj. promenom pola. Osim toga, pretvaranje ne bi trebalo da bude drustveno prihvatljivo. Ako je neko muskarac, naprimer, ne bi smeo da se predstavlja kao zena.

Stvar je da li se dozvoljava izbor ili ne. Osobama koje se identifikuju razlicito od pola, je sasvim danas dozvojeno,
dok se osobama koje se identifikuju sa nekom slavnom licnoscu sledi tortura u ustanovi i ispiranje mozga.
Dakle, da li ce biti prevaspitani, zavisi od drustva...
Suština je da čovek treba da prihvati neke stvari kakve jesu. Ja se možda više osećam Marsovcem ali to ne može promeniti činjenicu da sam Zemljanin.
Mnogo je lakše živeti kada se prihvataju stvari onakve kakvr zaista jesu. Ko živi po tim principima žuvot mu je mnogo lakši.

Back