treci izlazak .

Ja sam čuo da je moja strina na trećem izlasku zarobila mog čiču :D :D Zapravo, po priči koju sam ja čuo

1. Upoznali su se na nekoj svadbi
2. Prvi put su zajedno izašli i bilo je ok
3. Drugi put kad su se videli ona ga je ucenila "Il me ženi, ili ja tražim drugog "
4. Treći put kad su se videli on joj je rekao ženim te :D :D

I žive lepo i skladno, samo što je ona glavna u kući. Ona zapravo ume da bude mirna ceo dan, da skuplja, skuplja, i kad legnemo, pogase se sva svetla. Ja noću u neko doba idem u wc, čuje se još ona kako čiči ispostavlja račun :D :D

Ja sam čuo da je moja strina na trećem izlasku zarobila mog čiču :D :D Zapravo, po priči koju sam ja čuo

1. Upoznali su se na nekoj svadbi
2. Prvi put su zajedno izašli i bilo je ok
3. Drugi put kad su se videli ona ga je ucenila "Il me ženi, ili ja tražim drugog "
4. Treći put kad su se videli on joj je rekao ženim te :D :D

I žive lepo i skladno, samo što je ona glavna u kući. Ona zapravo ume da bude mirna ceo dan, da skuplja, skuplja, i kad legnemo, pogase se sva svetla. Ja noću u neko doba idem u wc, čuje se još ona kako čiči ispostavlja račun :D :D

:worth:

Tako to ide :aha:

Idi bre Ravana... :zcepanje: ... cuj pokusati poljubiti na trecem izlasku... :lol: :lol: :lol: Ovo me podseti na neprijatnu situaciju kada na prvom izlasku nisam kresnuo tetu Madjaricu, toliko sam se zabrinuo da sam hteo da joj trazim licna dokumenta na uvid, da proverim da l' je stvarno Madjarica. :lol:
Madjaricu moras kresnuti kod prvog vidjenja i onda ce ti ona
oprostiti ako je ne poljubis prvih par izlazaka .

Back