- Poruka
- 4.865
planovi postoje tj izradeni su nacrti ali ceka se mesija da ga izgradi . po novim arheoloskim nalazima nije bio na mjestu danasnje al akse dakle ne bi ga trebao biti problem izgraditi .
sta se ceka ?
sta se ceka ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treci hram je vec izgradjen...po promisli bozijoj ..planovi postoje tj izradeni su nacrti ali ceka se mesija da ga izgradi . po novim arheoloskim nalazima nije bio na mjestu danasnje al akse dakle ne bi ga trebao biti problem izgraditi .
sta se ceka ?
treci hram je vec izgradjen...po promisli bozijoj ..![]()
Tako je, eve ga.
![]()
Sramota. Kad god dođem u Beograd odem do Vračara i uđem unutra... i kad vidim nezavršen enterijer, no ipak onu silnu gomilu arabeski i ornamenata... zapitam se ko se to trudi da enterijer jedne od najvećih pravoslavnih crkava na svetu liči na džamiju.![]()
Pa em se nalazi u Turskom delu Srbije, em se Turci ubrzano vracaju na nasa podneblja putem TV serija i sl... Spremaju se na vreme da i jedni i drugi mogu da koriste objekat![]()
samoda vam amerikanci skinu kordinate i stize bespilotna letjelica .![]()
pa i aja sofija je bila crkva zasto se nebi arhitektonski sredio beogradski hram ?
pa elijeni mogu izgraditi hram za tri dana !
Kakvi vanzemlajci.
I hica je imao leteci tanjir:
Pogledajte prilog 277994
Vidim ja da si i bio kada su te tako prevarili da verujes u te smejurije sa vanzemlajcima...
Sta Holivud ucini od ljudi?
Poceo sa treci hram a zavrsi kod vanzemaljaca?
Pa ne razlikuje se mnogo od tebe. Ti veruješ u mitologiju i bajke iz Postanja... kako je Zemlja najstarija tačka u svemiru, u centru svemira, stvorena pre oko 7000 godina, pre svih nebeskih tela...![]()
Ja imam naucne osnove za to.
I ne verujem da je zemlja najstarija tacka u svemiru.
Idi na temu evolucija, tamo je mnogo toga o tome postavljeno.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/235746-Evolucija-vs-Kreacija
Ne informisan si.
Osim toga ovo je tema o trecem hramu, pa se drzi teme.