treci hram .

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
planovi postoje tj izradeni su nacrti ali ceka se mesija da ga izgradi . po novim arheoloskim nalazima nije bio na mjestu danasnje al akse dakle ne bi ga trebao biti problem izgraditi .

sta se ceka ?

treci hram je vec izgradjen...po promisli bozijoj ..:D

Tako je, eve ga. :rtfm:
hram_svetog_save_-_sha.jpg

Sramota. Kad god dođem u Beograd odem do Vračara i uđem unutra... i kad vidim nezavršen enterijer, no ipak onu silnu gomilu arabeski i ornamenata... zapitam se ko se to trudi da enterijer jedne od najvećih pravoslavnih crkava na svetu liči na džamiju. :rida:

Pa em se nalazi u Turskom delu Srbije, em se Turci ubrzano vracaju na nasa podneblja putem TV serija i sl... Spremaju se na vreme da i jedni i drugi mogu da koriste objekat :)

Treci hram je sam Isus licno sagradio za tri dana.

Markus 14:58 Mi smo čuli gde on govori: Ja ću razvaliti ovu crkvu (DRUGI HRAM) koja je rukama načinjena, i za tri dana načiniću drugu koja neće biti rukama načinjena.

Joh 2:19 Isus odgovori i reče im: Razvalite ovu crkvu, i za tri dana ću je podignuti (TRECI HRAM)
Joh 2:20 A Jevreji rekoše: Četrdeset i šest godina gradjena je ova crkva, a ti za tri dana da je podigneš?
Joh 2:21 A On govoraše za crkvu tela svog.
Joh 2:22 A kad usta iz mrtvih, opomenuše se učenici Njegovi da ovo govoraše, i verovaše pismu i reči koju reče Isus.

Treci hram je crkva telo Hristovo, njegova zrtva na krstu Golgote...

Poslednja izmena:
PRVI HRAM:

model-tabernacle-wilderness.jpg

http://forum.krstarica.com/entry.ph...A-UKAZUJE-NA-HRISTA-I-NJEGOVO-DELO-!!!-1-HRAM

DRUGI HRAM:

solomon_temple-300x185.png

http://forum.krstarica.com/entry.ph...UKAZUJE-NA-HRISTA-I-NJEGOVU-SLUZBU-2-i-3-HRAM

TRECI HRAM:

Treci hram je sam Isus licno sagradio za tri dana.

Markus 14:58 Mi smo čuli gde on govori: Ja ću razvaliti ovu crkvu (DRUGI HRAM) koja je rukama načinjena, i za tri dana načiniću drugu koja neće biti rukama načinjena.

Joh 2:19 Isus odgovori i reče im: Razvalite ovu crkvu, i za tri dana ću je podignuti (TRECI HRAM)
Joh 2:20 A Jevreji rekoše: Četrdeset i šest godina gradjena je ova crkva, a ti za tri dana da je podigneš?
Joh 2:21 A On govoraše za crkvu tela svog.
Joh 2:22 A kad usta iz mrtvih, opomenuše se učenici Njegovi da ovo govoraše, i verovaše pismu i reči koju reče Isus.

Treci hram je crkva telo Hristovo, njegova zrtva na krstu Golgote...

Poslednja izmena:
Kakvi vanzemlajci.
I hica je imao leteci tanjir:

ufo_meruvianer1_1.jpg

Vidim ja da si i bio kada su te tako prevarili da verujes u te smejurije sa vanzemlajcima...

Sta Holivud ucini od ljudi?

Poceo sa treci hram a zavrsi kod vanzemaljaca?

Poslednja izmena:
Kakvi vanzemlajci.
I hica je imao leteci tanjir:

Pogledajte prilog 277994

Vidim ja da si i bio kada su te tako prevarili da verujes u te smejurije sa vanzemlajcima...

Sta Holivud ucini od ljudi?

Poceo sa treci hram a zavrsi kod vanzemaljaca?

Pa ne razlikuje se mnogo od tebe. Ti veruješ u mitologiju i bajke iz Postanja... kako je Zemlja najstarija tačka u svemiru, u centru svemira, stvorena pre oko 7000 godina, pre svih nebeskih tela... :hahaha1:

Pa ne razlikuje se mnogo od tebe. Ti veruješ u mitologiju i bajke iz Postanja... kako je Zemlja najstarija tačka u svemiru, u centru svemira, stvorena pre oko 7000 godina, pre svih nebeskih tela... :hahaha1:

Ja imam naucne osnove za to.

I ne verujem da je zemlja najstarija tacka u svemiru.

Idi na temu evolucija, tamo je mnogo toga o tome postavljeno.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/235746-Evolucija-vs-Kreacija

Ne informisan si.

Osim toga ovo je tema o trecem hramu, pa se drzi teme.

Poslednja izmena:
Ja imam naucne osnove za to.

I ne verujem da je zemlja najstarija tacka u svemiru.

Idi na temu evolucija, tamo je mnogo toga o tome postavljeno.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/235746-Evolucija-vs-Kreacija

Ne informisan si.

Osim toga ovo je tema o trecem hramu, pa se drzi teme.

Naučne osnove... ha ha ha... :rotf:

Zašto ne veruješ, pa Postanje kaže da jeste. :hahaha1: Kakav dokaz imaš da je svet star 6000 godina? Da li su dve najudaljenije tačke u svemiru daleko jedna od druge 6000 svetlosnih godina? Nisu, već nekoliko desetina milijardi svetlosnih godina. :hahaha:

Ne zanima me ta smejurija od teme.

Piše se "neinformisan" a ne "ne informisan". Zašto si neinformisan?

A ti ćeš da odrediš o čemu ću diskutovati. Uzgred, ti se drži za nešto.

Back