treća

OcitiMazohista

Ističe se
Banovan
Poruka
2.531
moja drugarica (među nama rečeno)
ima čudan fetiš:
voli da bude treća, to jest da smeni ovu prvu
vidi li muškarca u paru
očajnički se baca da ga odglavi od te s kojom je
i da ga ona iskoristi.
šta je s njom?

ima čudan fetiš:
vidi li muškarca u paru
i da ga ona iskoristi.
šta je s njom?

Ima i takvih muskaraca, to su nevaspitane i licnosti bez imalo samopouzdanja, nesigurne u sebe pa im treba tudje samo kao "potvrda", onda prelaze na drugog.

Ipak, nista bolji nisu ni oni koji "kriju" partnera i ljubomorno ga "cuvaju za sebe" videci u svakom konkurenciju i kao da neko zeli da im ih "otme". Obe krajnosti ne valjaju.

ima čudan fetiš:
vidi li muškarca u paru
i da ga ona iskoristi.
šta je s njom?

E nije jedina... postoji puno ljudi sa tim tripom.
Mada ja sam jedna od onih kojima je zauzet u isto vreme i oduzet. Ne razumem te ljude sto sebi komplikuju bzv. I onda kad taj neko ostavi tu neku osobu oni su u konstantnom strahu da se to i njima ne desi, a ako ne to, onda su u ulozi latinoamerickih sapunica gde se za ljubav isplati boriti do zadnje kapi krvi, vlaznosti vagine i sl... ne razumem.

E nije jedina... postoji puno ljudi sa tim tripom.
Mada ja sam jedna od onih kojima je zauzet u isto vreme i oduzet. Ne razumem te ljude sto sebi komplikuju bzv. I onda kad taj neko ostavi tu neku osobu oni su u konstantnom strahu da se to i njima ne desi, a ako ne to, onda su u ulozi latinoamerickih sapunica gde se za ljubav isplati boriti do zadnje kapi krvi, vlaznosti vagine i sl... ne razumem.

opet kasanda i ljubosna krive?

ma meni su misli negde drugde bile a ne da skinem drugu devojku sto nikad nisam ni radio to je bio uvek tabu

Evo moj ugao gledanja na celu stvar. Necu pricati iz perspektive morala, zato sto me to nikad nije preterano interesovalo.
Ako ne mozes da se zaljubis u brata ili sestru, samo zato sto ih dozivljavas kao bespolna bica, drugovu devojku ili sl. to znaci da je potrebno samo da nekoga ne posmatras kao potencijalnu kombinaciju/ vezu i sl. Znaci sve zavisi od tvoje postavke na pocetku. To kako ces se postaviti zavisi od mnogobrojnih faktora, od odgoja pa do toga kako si sam sebe usmeravao tokom tinejdz dana i dalje.
I sad da li je moralno ili ne da to neko radi nije ni bitno, jer po nekim pravilima zdravog razuma nikoga ne mozes primorati ni na sta, a i ako mozes, zakonom je kaznjivo.
Ali, koji je interes ljudi koji to rade u celoj prici osim cistog mazohizma? Ukoliko su dovoljno inteligentni preispitivace se milijardu puta i imati daljnjih problema, a i sam taj proces nije ni malo jednostavan. Onda to osoba moje naravi koja ne voli da komplikuje nista sto ne mora biti iskomplikovano ne moze shvatiti, mada postoje oni koji uzivaju u svemu tome... ali kao sto vec rekoh iz moje perspektive to nije razumljivo.

Evo moj ugao gledanja na celu stvar. Necu pricati iz perspektive morala, zato sto me to nikad nije preterano interesovalo.
Ako ne mozes da se zaljubis u brata ili sestru, samo zato sto ih dozivljavas kao bespolna bica, drugovu devojku ili sl. to znaci da je potrebno samo da nekoga ne posmatras kao potencijalnu kombinaciju/ vezu i sl. Znaci sve zavisi od tvoje postavke na pocetku. To kako ces se postaviti zavisi od mnogobrojnih faktora, od odgoja pa do toga kako si sam sebe usmeravao tokom tinejdz dana i dalje.
I sad da li je moralno ili ne da to neko radi nije ni bitno, jer po nekim pravilima zdravog razuma nikoga ne mozes primorati ni na sta, a i ako mozes, zakonom je kaznjivo.
Ali, koji je interes ljudi koji to rade u celoj prici osim cistog mazohizma? Ukoliko su dovoljno inteligentni preispitivace se milijardu puta i imati daljnjih problema, a i sam taj proces nije ni malo jednostavan. Onda to osoba moje naravi koja ne voli da komplikuje nista sto ne mora biti iskomplikovano ne moze shvatiti, mada postoje oni koji uzivaju u svemu tome... ali kao sto vec rekoh iz moje perspektive to nije razumljivo.

tako nekako i ja mislim

Ako je to obrazac ponašanja, onda se radi o otimanju ljubavi.

Pozadina "otimačine" je neka od situacija iz detinjstva.

Te situacije su imale sledeći scenario:
- otac je ostavio majku, otišao sa drugom ženom (reflektuje se na ćerku koja poprima ulogu otimačice ljubavi)
- majka je otišla sa ljubavnikom (reflektuje se na sina koji kasnije postaje otimač ljubavi)

Ti otimači, osvajači nečije ljubavi, najčešće budu nezainteresovani za svoj "plen" kad dođu do cilja.
Inače su beskompromisni borci kad treba da razdvoje neki ljubavni par i "budu treći".
Kad postanu "prvi" u igri, osećaju slast osvete koju su podsvesno priželjkivali u detinjstvu.

Po čemu je provereno dobar?

Rizik da nije dobar svakako postoji, medjutim s obzirom na to koliko je samih momaka veca je verovatnoca da su ti koji imaju cure vicniji ophodjenju sa zenama nego oni koji su bez cura. Moze se pretpostaviti da imaju petlju, da su sposobniji od onih koji su sami sebi dovoljni. Pogledaj uvece, nocu, mesta za izlaske, koliko je samo odvojene dece, buljuci decaka posebno i buljuci devojcica posebno, mladi, lepi, a ne prilaze jedni drugima.

ima čudan fetiš:
vidi li muškarca u paru
i da ga ona iskoristi.
šta je s njom?

Znam devojku koja se trenutno vidja sa dva ozenjena muskarca i muva se sa trecim, isto ozenjenim. Neka bi na njenom mestu visila na grani, a njoj je ok. Opet- razliciti smo.
Sta je s njom, sta je s njima, sta je sa mnom, sta je s tobom,...? Svima nama ponesto fali :)

Back