- Poruka
- 2.531
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja drugarica (među nama rečeno)
ima čudan fetiš:
voli da bude treća, to jest da smeni ovu prvu
vidi li muškarca u paru
očajnički se baca da ga odglavi od te s kojom je
i da ga ona iskoristi.
šta je s njom?
ima čudan fetiš:
vidi li muškarca u paru
i da ga ona iskoristi.
šta je s njom?
E nije jedina... postoji puno ljudi sa tim tripom.
Mada ja sam jedna od onih kojima je zauzet u isto vreme i oduzet. Ne razumem te ljude sto sebi komplikuju bzv. I onda kad taj neko ostavi tu neku osobu oni su u konstantnom strahu da se to i njima ne desi, a ako ne to, onda su u ulozi latinoamerickih sapunica gde se za ljubav isplati boriti do zadnje kapi krvi, vlaznosti vagine i sl... ne razumem.
opet kasanda i ljubosna krive?
M'da... doduse ja se stvarno nadam da su oni krivi za trenutnu svest pojedinih persona uglavnom zenskog roda.... od srca se nadam...
ne znam stvarno al znam da pamet i srce ne idu uvek istim putem
Ne idu, ali neka samokontrola postoji, ko kaze suprotno samo je neotesan.
ma meni su misli negde drugde bile a ne da skinem drugu devojku sto nikad nisam ni radio to je bio uvek tabu
Evo moj ugao gledanja na celu stvar. Necu pricati iz perspektive morala, zato sto me to nikad nije preterano interesovalo.
Ako ne mozes da se zaljubis u brata ili sestru, samo zato sto ih dozivljavas kao bespolna bica, drugovu devojku ili sl. to znaci da je potrebno samo da nekoga ne posmatras kao potencijalnu kombinaciju/ vezu i sl. Znaci sve zavisi od tvoje postavke na pocetku. To kako ces se postaviti zavisi od mnogobrojnih faktora, od odgoja pa do toga kako si sam sebe usmeravao tokom tinejdz dana i dalje.
I sad da li je moralno ili ne da to neko radi nije ni bitno, jer po nekim pravilima zdravog razuma nikoga ne mozes primorati ni na sta, a i ako mozes, zakonom je kaznjivo.
Ali, koji je interes ljudi koji to rade u celoj prici osim cistog mazohizma? Ukoliko su dovoljno inteligentni preispitivace se milijardu puta i imati daljnjih problema, a i sam taj proces nije ni malo jednostavan. Onda to osoba moje naravi koja ne voli da komplikuje nista sto ne mora biti iskomplikovano ne moze shvatiti, mada postoje oni koji uzivaju u svemu tome... ali kao sto vec rekoh iz moje perspektive to nije razumljivo.
Cudnovato. Mozda ne zeli sama da se upusta u trazenje nego joj je lakse da smuva nekoga za koga se vec ispostavilo da je provereno dobar frajer.
daj je vamo za snoskicumoja drugarica (među nama rečeno)
ima čudan fetiš:
vidi li muškarca u paru
i da ga ona iskoristi.
šta je s njom?
svidja mi se kako rezonujes![]()
Po čemu je provereno dobar?Cudnovato. Mozda ne zeli sama da se upusta u trazenje nego joj je lakse da smuva nekoga za koga se vec ispostavilo da je provereno dobar frajer.
Po čemu je provereno dobar?
ima čudan fetiš:
vidi li muškarca u paru
i da ga ona iskoristi.
šta je s njom?
ima čudan fetiš:
vidi li muškarca u paru
i da ga ona iskoristi.
šta je s njom?
Znam devojku koja se trenutno vidja sa dva ozenjena muskarca i muva se sa trecim, isto ozenjenim. Neka bi na njenom mestu visila na grani, a njoj je ok. Opet- razliciti smo.
Sta je s njom, sta je s njima, sta je sa mnom, sta je s tobom,...? Svima nama ponesto fali![]()