Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Ne znam
Nije mi do braka specijalno stalo sem ako bas mora
Onda je svejedno
Ima vece sanse da opstane treci brak nego prviali!!!ko kaze da ja zelim da opstane?
ovo je istina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam
Onda je svejedno
Ima vece sanse da opstane treci brak nego prviali!!!ko kaze da ja zelim da opstane?
što si takineće da je vrati,zna žena da pravi musaku
Zene,
Da li bi bile nekom treca zena odnosno udale se za nekoga kome je brak sa vama treci (cetvrti, peti)?
Sta mislite o ljudima koji se vencavaju nekoliko puta?
Svi mi volimo da se zabavljamo na različite načine.Sta mislite o ljudima koji se vencavaju nekoliko puta?
Ma naravno, ali gledano iz mog ugla, sa ovom filozofijom, ja bi se posle prvog neuspeha povukao, a nemam nista protiv ljudi koji pokusavaju.
Ne znam
Onda je svejedno
Vrlo su razlicita shvatanja braka, cak i na ovoj temi.
Neko brak shvata samo kada se potpise sto je nevidjena glupost
koja podrazumeva da brak sklapate sa drzavom ne sa covekom.
Jos gore je misliti da papir garantuje vase pravo na neciji zivot.
Vrlo je interesantno sto zene iskazuju protivljenje braku, ne sve naravno,
jer su kao po pravilu zene te koje insistiraju na braku, cak nezavisno od godina.
Znaci da je tema zajebancija.![]()
Možda jeste kukavički - sa nečijeg gledišta.Kukavicki pristup. Samo zato sto prvi put ne uspe da covek zauvek batali? Svasta...
Zene,
Da li bi bile nekom treca zena odnosno udale se za nekoga kome je brak sa vama treci (cetvrti, peti)?
Izgleda da moja generacija tako ne misli.Ovi mladi su moderniji, da kažem i pametniji.
Jednostavno počnu da žive zajedno,
bez mnogo opterećivanja šta će biti dalje.
mislim da su vezane vrece tu koju bi uzo da sam joj drugi mora mnogo para dima i to unapred da mi isplatiZene,