treća sreća

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemoj pile da lupash glavom kolika je vjerovatnost da dobijesh Million evra? Vetja je verovatnost da tje te lupiti grom nego da dobijesh lutriju narod vjeruje u sretju i igra decenijama a nishta ne dobije ili pobedi tolko malu sumu koja nestoji u relaciji sa sumom koja je vetj ulozhena u lutriju ,. Sad se lupaj glavom ;))))))

ove godine jos nisam upaltio loto, htedoh proslog vikenda bilo 24 miliona a prosle godine sam svega 2-3 puta, znam da je tesko 1 pema 49 miliona da dobijes al mi objasni kako je zivot matematika ovo za loto i grom znam

mislim kako ja da izracunam da cu sutra da sretnem zenu svog zivota?

ove godine jos nisam upaltio loto, htedoh proslog vikenda bilo 24 miliona a prosle godine sam svega 2-3 puta, znam da je tesko 1 pema 49 miliona da dobijes al mi objasni kako je zivot matematika ovo za loto i grom znam

mislim kako ja da izracunam da cu sutra da sretnem zenu svog zivota?

Mozhda si zhenu svog zhivota vetj sretao ali tome nisi bio svjestan ? Ajde da se spustim u oblast Drugi Brak chesto chujemo da su ljudi urachunqvajuchi i zhene veoma sretjni u drugom braku al kad se malo bolje pozabavimo tom tematikom u sushtini vidimo da drugi Partner opasno lichi prvome (optichki a chesto i karakterom) mozhe jedna komponentna da je totalno suprotna prvom partneru npr. Prvi je bio ljubomoran a drugi To uopshte nije a sve ostalo je skoro pa identichno ( To je nauka dokazala) e sad ako je neko proveo ogromne godine u jednom braku (prvom) on tje u drugome vrlo brzo da uprska stvar:) jer su zaboravili da urachunaju chinjenicu provedenih godina sa prvim partnerom i chinjenicu da je To ostavilo posledice shto znachi da je verovatnost ogromna da tje odaberu josh vetje dofno. Taj Krug se jedino mozhe probiti sa odlukom da posle jede havarije ne trche trazhetji opet brak

sta je tek sa onima koji nadju srecu u trecem braku, mislim tema je cak o trecoj sreci?

ne znam, bolji drugi brakovi su sigurno oni gde ljudi iz prvih normalni izadju i mozda nisu potrajali predugo tako da te paralere n ne mogu da se izvuku

meni je moj kum uvek reko, "nije budala onaj ko pogresi budala je onaj ko istu gresku napravi dva put"

cesto znam da odgovorim e ja sam budala na kvadrat

mislim da tu stvarno nema pravila jer kako ce teci veza/brak uvek zavisi od oba partnera kako se postave jedan prema drugom i kako to odrzavaju

- - - - - - - - - -

a evo nesto i za smeh o tvojoj matematici ;)

Zasto je zena apsolutno zlo?

Zena je znaci, potrosheno vreme i novac , i to kao faktori koji se mnoze a ne sabiraju.

Z(zena)= N(novac) x t(vreme)

Vreme je novac.

t=N

sledi. Z=N^2

poshto je novac koren svakog zla
N=sqr*(zlo) *sqr=kvadratni koren

dakle N^2= [zlo]

tj. novac na kvadrat,je jednak apsolutnom zlu ,

a poshto je Z=N^2 , time je dokazana relacija da je

Z=[zlo]

Zena je apsolutno zlo.

Poslednja izmena:
sta je tek sa onima koji nadju srecu u trecem braku, mislim tema je cak o trecoj sreci?

ne znam, bolji drugi brakovi su sigurno oni gde ljudi iz prvih normalni izadju i mozda nisu potrajali predugo tako da te paralere n ne mogu da se izvuku

meni je moj kum uvek reko, "nije budala onaj ko pogresi budala je onaj ko istu gresku napravi dva put"

mislim da tu stvarno nema pravila jer kako ce teci veza/brak uvek zavisi od oba partnera kako se postave jedan prema drugom i kako to odrzavaju

- - - - - - - - - -

a evo nesto i za meh o tvojoj matematici ;)

Zena je znaci, potrosheno vreme i novac , i to kao faktori koji se mnoze a ne sabiraju.

Vreme je novac.

t=N

sledi. Z=N^2

dakle N^2= [zlo]

Z=[zlo]

Zena je apsolutno zlo.

Eto vidish i tu je sad problem sa onim pitanjem odakle da znash da li tjesh sutra sresti zhenu snova naravno da netjesh a razlog je sledetji 1. Sjedish na parama ko kokosh na jajima 2. Uvek si imao zhene slabijih financija 3. Postao si shkrt i nebi vishe ulagao pare u zhensko bez da te seksualno i u svim drugim sferama maksimalno zadovolji to tebi otvara moguchnost da mozhesh da vodash i devojke od 20 godina shto znachi da je vjerovatnost skoro pa nikakva da tjesh pronatji zhenu svojih snova

Sretja nepostiji sve se da izrachunati/prorachunati dakle sve ukljuchujutji zhivot je MATHEMATIKA

...slažem se, mada precizniji odgovor je fizika...
...albert a. kao otac savremene fizike, i jedan od najvećih umova koga svet poznaje, se bavio time, tako su i nastale mnogobrojne teorije kao npr. teorija verovatnoće...
...koja bi moožda mogla proračunati ovo o čemu ti govoriš...
...nažalost, ni matematika, ni fizika, ni albert nisu mogli da se izbore sa haotičnim kretanjem čestica... pa tako ni sa čovekom, životom, srećom i sličnim stvarima...:cry:

...slažem se, mada precizniji odgovor je fizika...
...albert a. kao otac savremene fizike, i jedan od najvećih umova koga svet poznaje, se bavio time, tako su i nastale mnogobrojne teorije kao npr. teorija verovatnoće...
...koja bi moožda mogla proračunati ovo o čemu ti govoriš...
...nažalost, ni matematika, ni fizika, ni albert nisu mogli da se izbore sa haotičnim kretanjem čestica... pa tako ni sa čovekom, životom, srećom i sličnim stvarima...:cry:

brate ti si jedini koji me razumes :)

Eto vidish i tu je sad problem sa onim pitanjem odakle da znash da li tjesh sutra sresti zhenu snova naravno da netjesh a razlog je sledetji 1. Sjedish na parama ko kokosh na jajima 2. Uvek si imao zhene slabijih financija 3. Postao si shkrt i nebi vishe ulagao pare u zhensko bez da te seksualno i u svim drugim sferama maksimalno zadovolji to tebi otvara moguchnost da mozhesh da vodash i devojke od 20 godina shto znachi da je vjerovatnost skoro pa nikakva da tjesh pronatji zhenu svojih snova

el si ovo izracunala ili gledas u pasulj, baba vango
prva stavka ti nije tacna, a i druga, skrt nikad nisam bio ovo ostalo sve tacno

- - - - - - - - - -

a evo nesto i za meh o tvojoj matematici ;)

Vreme je novac.

t=N

sledi. Z=N^2

dakle N^2= [zlo]

Z=[zlo]

Zena je apsolutno zlo.

:confused:

Kakva vi iskustva imate sa tom srećom?

Ja baš sada mozgam da li je ikada bilo sreće treći put,
obično kada sam imao sreće to je bilo prvi a ne treći put.
I što baš treći? :think:

Na ovo razmišljanje me je naveo članak koga sam upravo pročitao,
kaže da će sutra u 5 ujutru izbiti treći svetski rat.

Istoga trenutka mi je prošlo kroz glavu 'treća sreća' :rotf:

ne verujem u srecu
verujem samo u sposobnostr ljudi da sebi lepo nameste zivot
ili u manjak inteligencije..ili u visak optimizma, al takav se rodis..
eto, te tri stvari su meni sinonimi za srecu
iliti postojanje makar jedne je dovoljno da ti obezbedi da s eosecas sretno
a, sreca, kao sreca ne postoji

ne verujem u srecu
verujem samo u sposobnostr ljudi da sebi lepo nameste zivot
ili u manjak inteligencije..ili u visak optimizma, al takav se rodis..
eto, te tri stvari su meni sinonimi za srecu
iliti postojanje makar jedne je dovoljno da ti obezbedi da s eosecas sretno
a, sreca, kao sreca ne postoji

eto ti ga Paranolmalna, vidis da profesorKa zna :lol:

Poslednja izmena:
Ne znam bash ...msm da je to povezano sa prethodnim neuspesima, po zakonu verovatnoce ne moze biti da propadne i treci put pa se zato kaze treca sreca:lol: inache msm koje ima bash je ima a ko nema...nema pa nema pa na trepavicama da dubi:mrgreen:

Back