treca sreca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam na koga se odnosi nit me briga. sroceno je fantasticno i svidja mi se da citam:)
i cudi me da svima odjednom smeta ovako ogoljena emocija ili sta vec, a niko tako negativno ne odreaguje na javna seksualna ogoljavanja:)
mislim, ok je diskutovati o velicinama, ukuusima, pozama, fetisima, ali odjednom je svima ogroman trn u oku jedan supotilni post emotivno obojen, cist lep i jesenje setan...nostalgican.....
sta vam je bre ljudi?:eek::sad2:

ne znam na koga se odnosi nit me briga. sroceno je fantasticno i svidja mi se da citam:)
i cudi me da svima odjednom smeta ovako ogoljena emocija ili sta vec, a niko tako negativno ne odreaguje na javna seksualna ogoljavanja:)
mislim, ok je diskutovati o velicinama, ukuusima, pozama, fetisima, ali odjednom je svima ogroman trn u oku jedan supotilni post emotivno obojen, cist lep i jesenje setan...nostalgican.....

:zper: pa nemamo sta da odgovorimo pa smo u muci :zcepanje:....al da je lepo, pa lepo je.....

pa zato što je seksualno ogoljavanje manje bitno od emocionalnog
i pošto je toliko puta prežvakano, postalo je jadno, gadno i nebitno, a mi ravnodušni.
pa ne želimo da se to desi i sa emocionalnim, previše je lepo i bitno.
to je pozadina našeg surovog mehaizma napada :)

pa zato što je seksualno ogoljavanje manje bitno od emocionalnog
i pošto je toliko puta prežvakano, postalo je jadno, gadno i nebitno, a mi ravnodušni.
pa ne želimo da se to desi i sa emocionalnim, previše je lepo i bitno.
to je pozadina našeg surovog mehaizma napada :)

:mrgreen: naravno...sta ima tu da se nekom izjavljuje ljubav....to je mnogo intimnije od sexa......

hvala svima na lepim recima...skoro sam se postideo i malo zbunio....uvek ima ljudi koji prepoznaju lepo i neiskvareno u dobrim ljudima, sva sreca sto su u ovom slucaju to zene..tako da saljem svima po poljubac, a da bi to imalo veci efekat stize i slika u slike

....sanjao sam te opet nocas.....na secam se nicega osim dobrog osecaja koji me je drzao do malopre....vidim da si tu.....dobro jutro...ljubi...

hvala svima na lepim recima...skoro sam se postideo i malo zbunio....uvek ima ljudi koji prepoznaju lepo i neiskvareno u dobrim ljudima, sva sreca sto su u ovom slucaju to zene..tako da saljem svima po poljubac, a da bi to imalo veci efekat stize i slika u slike

....sanjao sam te opet nocas.....na secam se nicega osim dobrog osecaja koji me je drzao do malopre....vidim da si tu.....dobro jutro...ljubi...

:) aj nam sad vec kazi ko je ta cura.....kad se vec toliko eksponiras.....:manikir::manikir::manikir:

Slazem se, predivno je... :heart:

Povrac....
Mislim, ako su osecanja iskrena sve to si lepo mogao da saopstis u privatnoj poruci.
Cinjenica da to radis ovako, meni govori puno toga drugog od onoga kakvim ti sebe zelis da predstavis.
Mislim....neiskvareno....u dobrim ljudima...svima poljubac.....patetika, nepotrebna samoreklamerska patetika kojoj ne vidim svrhu, osim da ispadnes cool pred onima pred kojima to nemas nikakve potrebe

Stvarno smaras...
I ne da se vidi da nisi iskren nego na kilmetar se primeti..
i svi koji ga hvale,ljudi naucite razliku izmedju neceg iskrenog napisanog i patetike,isto ko kad glumis tragediju tanka je nit izmejdu nje i patetike pa uvek treba da pazis,a ovo nije ''emotivno ogoljeno'' vec....posmrtna romatnika.
ajde josh prvi post al '' sva sreca sto su u ovom slucaju to zene '' { wtf } slika u slike...i josh dalje nastavljas svoj monolog sam sa sobom...

@stroncijum & raisa....svaka cast, prozreli ste me kao od sale, ne znam sta trazite ovde, kad mozete sa tim talentom da zgrnete ozbiljnu lovu, lao psihoanaliticari i savetodavci...naprimer na pinku ide jedan lep sou.....
...@dev...vidim da i tebe boli *****. .;)..ili samo volis da se exponiras...hehe...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back