Brajan Koen Buduća legenda Poruka 39.629 29.10.2009. u 16:59 - Treca osoba #51 NastyNensy: ah taj Jason Statham Kliknite za proširenje... Dobar glumac, nema loše filmove.
NastyNensy Domaćin Poruka 3.777 29.10.2009. u 17:04 - Treca osoba #52 Brajan Koen: Dobar glumac, nema loše filmove. Kliknite za proširenje... daaaaaaaa znam
Brajan Koen Buduća legenda Poruka 39.629 29.10.2009. u 17:08 - Treca osoba #53 NastyNensy: daaaaaaaa znam Kliknite za proširenje... Ne izgledaš mi kao curica ali da proverim : Da li držiš postere na zidu svoje sobe, omiljenih muškaraca ?
NastyNensy: daaaaaaaa znam Kliknite za proširenje... Ne izgledaš mi kao curica ali da proverim : Da li držiš postere na zidu svoje sobe, omiljenih muškaraca ?
G gost 43599 Veoma poznat Poruka 10.211 29.10.2009. u 17:17 - Treca osoba #54 Ovo bih izdvojila: ne, posvećen sam toj što je ispod/iznad mene... Kliknite za proširenje... i ovo: Obicno se to desava ,kad nam partner dosadi i vec nam se u glavi ,ako ne i u srcu uselio neki drugi ili druga........ Kliknite za proširenje...
Ovo bih izdvojila: ne, posvećen sam toj što je ispod/iznad mene... Kliknite za proširenje... i ovo: Obicno se to desava ,kad nam partner dosadi i vec nam se u glavi ,ako ne i u srcu uselio neki drugi ili druga........ Kliknite za proširenje...
NovaIsta Legenda Poruka 51.033 03.11.2009. u 16:02 - Treca osoba #56 збуњен: Da li dok ste imali seks sa nekom osobom u mislima vam se pojavila zelja da to bude neka treca osoba ispod ili iznad vas ? Kliknite za proširenje... jesam. dobar trip.
збуњен: Da li dok ste imali seks sa nekom osobom u mislima vam se pojavila zelja da to bude neka treca osoba ispod ili iznad vas ? Kliknite za proširenje... jesam. dobar trip.
Bad_Wolf Elita Poruka 21.926 03.11.2009. u 17:30 - Treca osoba #57 збуњен: Da li dok ste imali seks sa nekom osobom u mislima vam se pojavila zelja da to bude neka treca osoba ispod ili iznad vas ? Kliknite za proširenje... A koja je druga osoba?
збуњен: Da li dok ste imali seks sa nekom osobom u mislima vam se pojavila zelja da to bude neka treca osoba ispod ili iznad vas ? Kliknite za proširenje... A koja je druga osoba?