mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.306
Recimo defanzivne borilačke veštine, džudo, džiudžica tj samoodbrana od razjarenih roditelja, razoružavanje naoružanog učenika, iskakanje kroz prozor evakuacija itd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Roditeljski da drži iz pleksiglas kutije koju razjareni roditelji gađaju flašama i ciglama?Naravno da ne. To je pogrešan put rešavanja problema.
Treba zabraniti direktne kontakte nastavnika sa roditeljima. Sve mora da ide u unapred određenim terminima i u prisustvu još nekog predstavnika škole (psihologa, ovoga, onoga...). Ostala kominikacija treba da ide isključivo zvaničnim putem (mail i slično). Tako se rešava pitanje uticaja, nagovaranja, podmazivanja, pretnji i slično...
Tvoje višedecenijsko iskustvo je postalo legendarno....Zanimljivo , ja sam imao 0 kontakta sa roditeljima ucenika....cak i kad sam im prodavao racunare, , neverovatno ali nikad video roditelja nisam....
Zanimljivo je to , znaci sigurno je da sam im dupe pomerao , ja sam dobijao sve info od dece i kad ce dobiti nagradu za ocenu , i sta je uslov za nagrade i kazne i svasta nesto , ali roditelja nikad video nisam...
Niti mi je palo na pamet da mi trebaju , to ja sve sa djacima sredim.
Zanimljivo , sad ovo sto radim ima masa problema zato sto novi vaspitaci zele svakodnevne izvestaje da salju roditeljima tako dobijaju neke parice, i prave neke izlete i tu uzimaju neke parice
Roditeljski da drži iz pleksiglas kutije koju razjareni roditelji gađaju flašama i ciglama?![]()
Tvoje višedecenijsko iskustvo je postalo legendarno....
dobar profesor nikad nije imao problema sa ucenicima.Recimo defanzivne borilačke veštine, džudo, džiudžica tj samoodbrana od razjarenih roditelja, razoružavanje naoružanog učenika, iskakanje kroz prozor evakuacija itd.
Nije tačno.dobar profesor nikad nije imao problema sa ucenicima.
to kaze samo los profesor ili nastavnikNije tačno.
To kaže neko čiji su roditelji bili prosvetni radnici. Uvijek je bilo problematične djece i roditelja. Ali sistem ih je činio izolovanom manjinom. Sad smo došli u situaciju da ih taj sistem štiti. Koliko god ne volio Tita činjenica je da je sistem u tom smislu bio uređen.to kaze samo los profesor ili nastavnik![]()
Само већа овлашћења просветним радницима каква су била пре 50 година.Recimo defanzivne borilačke veštine, džudo, džiudžica tj samoodbrana od razjarenih roditelja, razoružavanje naoružanog učenika, iskakanje kroz prozor evakuacija itd.
ali i odgovornost kakva je bila pre 50 godina.Само већа овлашћења просветним радницима каква су била пре 50 година.
Koliko si omanuo, nisi ni svestan, jer upravo se to i događa dobrim nastavnicima, na one 'loše' ne smeju da krenu. Znaš li zašto? Jer u ovom vremenu divljine, takvi roditelji razumeju samo jezik divljine, pa neki fini nastavnik koji im se ne suprotstavi psovkama i besom je po njihovom odlična meta za isterivanje 'njihove pravde'dobar profesor nikad nije imao problema sa ucenicima.
Kako se braniš jel nosiš pancir kada si tako dugovečan? Odaj nam tajnu preživljavanja u palestina školstvu republike srbije?
Mene mnogi učenici u mojoj školi nazivaju Legendom (predavao sam i njihovim očevima). Ja im kažem : Nisam još, ja bih da budem institucija.![]()
Bilo bi dugačko..Kako se braniš jel nosiš pancir kada si tako dugovečan? Odaj nam tajnu preživljavanja u palestina školstvu republike srbije?![]()
Ne. Savladavanje spomenutih traži posvećen rad, a ne nešto što se može u nekom skraćenom tečaju savladati.Recimo defanzivne borilačke veštine, džudo, džiudžica tj samoodbrana od razjarenih roditelja, razoružavanje naoružanog učenika, iskakanje kroz prozor evakuacija itd.
https://myfox8.com/news/north-carol...teacher-at-parkland-high-school-sheriff-says/Kako se braniš jel nosiš pancir kada si tako dugovečan? Odaj nam tajnu preživljavanja u palestina školstvu republike srbije?![]()