Jel ovo iz ličnog iskustva ? Ne bi rekla. Evo mi (misleći pri tom na mm i mene) imamo sina od 19 godina i ćerku od tri , i uopšte se ne slažem.
Moja ćerka je 24 godine starija od mog sina!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo iz ličnog iskustva ? Ne bi rekla. Evo mi (misleći pri tom na mm i mene) imamo sina od 19 godina i ćerku od tri , i uopšte se ne slažem.
A da li živiš sa oboje ili su to deca iz dva braka. Ja pričam o istom braku, istim ljudima. O našem doživljaju to dvoje dece i onome što smo osećali nekad i sad.Moja ćerka je 24 godine starija od mog sina!
A da li živiš sa oboje ili su to deca iz dva braka. Ja pričam o istom braku, istim ljudima. O našem doživljaju to dvoje dece i onome što smo osećali nekad i sad.
Možda je teže kada su drugi ljudi u pitanju, možda je teže kad nema ljubavi...
on moze i betovena da ti dovede na uvce da ti svira. tako kazu.
Ljudi su različiti... Mi uživamo u sadašnjosti sa svojom decom. Mnogo mi ide na živce to pravljenje scenarija sta ce jednog dana biti. Btw, ova trudnoća najvećeg rizika, uz mnogo lekova i dana u bolnici, je, verovao ili ne, meni spasila zivot. Da je nije bilo,
Mirisala bi cvece od korenja na nekom lepom groblju, a sin sa 18 godina ne bi imao majku. Kakve su ti misli, takav ti je i život...
@evo_ovako -
Neko rodi decu pre, neko kasnije... Neko i pre i kasnije. Iskreno, meni nije bas jasno u cemu je problem. Ne zelim ni da znam.
Ono sto hocu da vas pitam je: Da li Vi zaista mislite da ce gospodja Dragica svojim "koracima za zdravu trudnocu" doprineti porastu nataliteta u Srbiji, Marsu ili bilo gde u vasioni?
Iskreno, boli me uvo za političare i aktivnosti njihovih žena. Hteo sam da dam SVOJ doprinos u borbi protiv bele kuge i to sam uradio. Svako ko se tome pridruži je - dobrodošao. Nadam se da bar to razumeš![]()
ja ne razumem. nisi otvorio temu o sebi i svom radu, vec o aktivnosti politicara i njihovih zena i koliko ja vidim ljudi su na tu temu odgovarali.
pridruzujem se onima koji misle da g. Dragica radi pogresno.
Iskreno, boli me uvo za političare i aktivnosti njihovih žena. Hteo sam da dam SVOJ doprinos u borbi protiv bele kuge i to sam uradio. Svako ko se tome pridruži je - dobrodošao. Nadam se da bar to razumeš![]()