C
chika_doktor
Gost
fuj povraticu ovo je bilo bas gadnoZefirra:...boze pa naravno da cu da ga vodim...ali znash kako do udaje se stize preko muskarcevog stomaka...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fuj povraticu ovo je bilo bas gadnoZefirra:...boze pa naravno da cu da ga vodim...ali znash kako do udaje se stize preko muskarcevog stomaka...![]()
Zefirra:...pocrvenela sam
...ne vidim kome bi bilo sramota da kuva , i da se trudi da priredi nesto lepo voljenoj osobi , pa makar to bio i rucak...
...s druge strane , posto kuvati svaki dan i nije bash lako , pogotovo kad imas obaveze , onda je lepo kad muskarac ima razumevanja , pa ili pripomogne ili nas odvede negde na rucak...
...iz iskustva starijih zena(starijih od mene) , znam da to njima mnogo znaci...![]()
care - to se zove recept za leto i kuvarice koje mogu u svemu da pogrese....Doors of Perception:Napravi se BUKVALNO za 15 minuta.
na takve kolače ja uvek ređam crveni mix (višnje, maline, ribizle); tako gotov se kupi; i nećete pogrešiti a strava izgleda preko njega prelijete ''crveni preliv za torte'', dr. oetkerov u kesicama se prodaje:wink:moje srce:care - to se zove recept za leto i kuvarice koje mogu u svemu da pogrese....
nego, kad pominjes taj secer, je li mislis na kristal ili prah?
i voce - koje se najbolje pokazalo (kupina malina visnja fazon ili kajsije, ananas itd)?
hvala.
Dobra ideja za sledecu temu... :?Zefirra:...boze pa naravno da cu da ga vodim...ali znash kako do udaje se stize preko muskarcevog stomaka...![]()