TREBA MI SMEHA

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime)​

TREBA MI SMEHA

Treba mi smeha
a niko se ne smeje
toliko se niko ne smeje
da su čak uspeli i mene
da ubiju u pojam bre
te ostavljam dojam
jedne vrlo ozbiljne žene.......TOOOOOOOOOOOOOOOO LJILJKA

Idemo dalje
kako nas život vodi
al' brate slatki
i sestro mila
kud nestade veselost
što je nakad ovde bila.

Hoću da verujem
mada mi razum ne da,
a taj je moj razum
kriv za mnoga moja nedela
ili dela ...zavisno odakle se gleda,
da smeh nije umro
verovati je lepše
da je samo privremeno
od nas namrštenih šturno.

Al' ne mogu sama
da se kliberim bre
jer ja sam ipak dama
doduše imam i milion mana
al' mi to daje šarm
te sam jedna šaramantna dama.

Takodje je i istina
da mi ponestaje snage
pa vi dame i gospodo
izvolte
pa upregnite malo svoje vrage (znam da je neispravno ali se vragove ne rimuje bre)
da nam svima daju malo smeha snage
jer to je ono što nam svima treba
dok nas život sa svih strana vreba
dok nas ne ukeba.

PS Ajmo malo pozitive......ne škodi bre​

da ,LJiljano nestalo je živosti sa ovog Foruma....možda su se ljudi zasitili...možda je zbog sveukupne situacije ili nedaj bože frakcionaštva..ne znam zašto sam ovo rekao....ja sam ovo mesto doživljavao dosta dugo kao jedno lepo mesto za druženje i opuštanje..uz lepu reč...poeziju prozu..smešne stvari i tako to..al ovde je hladnoća zavladala mnogo pre zime.tvrdim da na ovom Forumu ima mnogo više članova spremnih na druželjubljenija...bez ikakvih kompleksa...sve ovo pišem u prilog tvojoj lepoj pesmi koja teži da animira i razbije sivilo i muk koji su zavladali forumom....

LJILJA MMM;bt122733:
Mari......sutra je novi dan.....i neću da vidim onakve postove.....onako ne piše moja Mari :heart:

Ovaj dan bih htela da zaboravim...sve do predvečerja...Sad je ok...
(nedostaje mi manikir...naš omiljeni smajlić...a ne mogu da ga tražim, sva sam....
plačljiva a tebi je do smeha....:zimag: )

miwka;bt122730:
da ,LJiljano nestalo je živosti sa ovog Foruma....možda su se ljudi zasitili...možda je zbog sveukupne situacije ili nedaj bože frakcionaštva..ne znam zašto sam ovo rekao....ja sam ovo mesto doživljavao dosta dugo kao jedno lepo mesto za druženje i opuštanje..uz lepu reč...poeziju prozu..smešne stvari i tako to..al ovde je hladnoća zavladala mnogo pre zime.tvrdim da na ovom Forumu ima mnogo više članova spremnih na druželjubljenija...bez ikakvih kompleksa...sve ovo pišem u prilog tvojoj lepoj pesmi koja teži da animira i razbije sivilo i muk koji su zavladali forumom....

Ma vazda dežurna Ljiljka....z:)
Biće bolje....možda.....ali blog čine ljudi, nasmejani ili tužni, energija koja iz njih izbija i kada im je teško i kada je dobro.......samo obični ljudi, verovatno već jako umorni.....možda, kada se odmore, možda tada .....ko zna

LJILJA MMM;bt122740:
ja mora da sam onda neki funkcioner u toj zemlji hahahaha

..ama kako stvari stoje možeš biti samo funkcionalni fijakerista sa mnogo tunjavih raga... a ko da se smeje ( njišti ) , kad ovoliki teret vuče...vidiš šta nas sve dopalo :
od ponosnih do zločinačko profiterskih tereta - pa vuči konjino mutava...

Back