Treba mi savet..

?:
ma izbaci ti njega prvo, da ne stigne on tebe. turi kljuch u bravu da ne moze da udje
He he he, originalno!
U stvari, šalu na stranu, Nebo šta tražiš pored takve osobe sa kojom živiš i sa kojom imaš djecu i koja bi trebalo da ti je oslonac a koja te faktički tjera na ulicu?
Ma, pošalji ga u lijepu p. materinu! Kad - tad ti ćeš njemu trebati, pogotovo pod stare dane da ga pereš i da radiš oko njega, a za koji će ti q to?

juche na poslu...visim ja na chatu na telefonu...i metio isti nik ko ovdi...i neshto ja tu kao capljizgam s nekom koju znam dugo...i pojavljuje se nik dragana_22...i kao eee antune el koristish josh negde ovaj nik...ja kao aham na forumu a ko si ti?...kao ma znao bi al netju ti kazhem...ja-ok iskreno me i zabole ko si...ona-ti si idiot...
da ne veruje chovek kakvih sve ljudi ima...

Ma dajte molim vas! Ljudi u afektu kazu gomilu stvari koje zapravo ne misle! Ja sam 100% sigurna da taj covek nije zaista mislio da se zena iseli iz kuce.
Ja ne mogu da verujem da vi nikad niste u svadji izgovorili neku glupost!

Pa dobro, uzmimo da postoji preuveličavanje, što je, najverovatnije, slučaj.
Ali postoji taj strah od nezaštićenosti kao opšte mesto. I to je ono što je pojedinačno, individualno - kako će ko da reši bitne stvari u sopstvenom životu

-Eva-:
He he he, originalno!
U stvari, šalu na stranu, Nebo šta tražiš pored takve osobe sa kojom živiš i sa kojom imaš djecu i koja bi trebalo da ti je oslonac a koja te faktički tjera na ulicu?
Ma, pošalji ga u lijepu p. materinu! Kad - tad ti ćeš njemu trebati, pogotovo pod stare dane da ga pereš i da radiš oko njega, a za koji će ti q to?
Evo, sestro, znaš li koliko poznajem ljudi koji su se terali na ulicu? Znaš li koliko ih poznajem koji su se tukli i to baš krvnički?
"Bračni drugovi"...
Pa kad bi se svi razvodili zbog teških reči, brak bi izgubio i ovo malo smisla što mu je ostalo...
O čemu vi govorite?
Nikada se niste posvađali sa suprugom?

HeBePoBaTaH_:
Pa dobro, uzmimo da postoji preuveličavanje, što je, najverovatnije, slučaj.
Ali postoji taj strah od nezaštićenosti kao opšte mesto. I to je ono što je pojedinačno, individualno - kako će ko da reši bitne stvari u sopstvenom životu
Ma nije preuveličavanje, pročitajte još jednom kako je žena postavila pitanje :x
Ovo me skroz podseća na one "savete" koje dobijam kada postavim neko ebeno naivno pitanje, ako neko preuveličava to smo mi :rolleyes:

Lexo, hajde ti pročitaj uvodni post, posebno rečenicu u kojoj se kaže da je to bilo jednom i da kasnije nije bilo govora ni o kakvom iseljavanju iz kuće. Rečenica je jednom izgovorena, nakon svađe, a supružnici imaju, ponekad, običaj da žućno raspravljaju i tako dalje...

Koji ste to VI, Lexo? "A hoćemo li mnogo da platimo kad dođu Vaši?"....

Bad_Wolf:
Postala je svesna da nije konstanta u njegovom/njihovom zivotu, a ljudi to vole da urade - udavace -to im je sve u zivotu i misle da je to kranji domet i kada "stignu" tamo shvate (neke/i ne) da moze sve to i da nestane... Odatle zastrasenost...

hhaa...pazi....ovo mi se mnooogo svidja...
bravo vuce....
imam dva brata...obojicu poduhvatile dve lezizebovicke ...koje bleje ....nista ne rade....
samo se vataju za njihove novcanike...i gade mi se....
koji ja djavo radim i u firmi i privatno...a moj -izabranik- ima zaista dosta para??????
pa kada mi on bilo sta kaze....da se samo nasmejem i kazem-sreco za zadovoljstvom....;-)
ps.-mrzim iz dna duse i muske i zenske parazite...

neba77:
Poslednje tri godine muz,dete i ja zivimo sami u kuci njegovih roditelja..U jednoj od nasih svadja rekao mi je da se odelim iz kuce..Svadja bila i prosla,ali meni crv sumnje neda mira,pa cesto mislim o tome..da li zaista ima pravo u slucaju neke ozbiljnije svadje da me iseli iz kuce..koja su moja prava?Hvala na odgovoru
Zavisi jel on to kaze u afektu ili mislis da bi stvarno bio takav da te izbaci napolje....Moj brat se dva puta zenio, obe zene doveo u kucu koju je pravio moj stric pa se svadjao pretio i sta sve ne a obe zene zive i dalje tu svaka na svom spratu...on sisao u prizemlje....zbog mira kaze...ali sve kazem zavisi od karaktera jer ako imas decu s njim greh je...a jedino ako tebi presedne idi sama nemoj da dzedzis tu...ja bi odmah otisla pa makar na klupu u parku...mrzim to kad neko odmah pocne da preti i da se sluzi niskim udarcima...on ima kucu pa sta...

neba77:
Poslednje tri godine muz,dete i ja zivimo sami u kuci njegovih roditelja..U jednoj od nasih svadja rekao mi je da se odelim iz kuce..Svadja bila i prosla,ali meni crv sumnje neda mira,pa cesto mislim o tome..da li zaista ima pravo u slucaju neke ozbiljnije svadje da me iseli iz kuce..koja su moja prava?Hvala na odgovoru

U njihovoj kući prava su ti minimalna (nema ih).Probaj da isteraš na čistac da li je
trenutno bio iznerviran i napomeni da to ne želiš da čuješ više...

neba77:

Bitno da ljubav postoji.
Ebeš kuću!

Srušila se kuća,
i zidovi pali,
ali našu ljubav,
nisu zatrpali!

Uzela si cigluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,
iz temeljaaa ljubaviiiiiii našeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Rušiš armaturuuu,
samo deca ostašeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
rockn_roll.gif

Back