Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
HeBePoBaTaH_:Meni ide kako ja hoću....može mi se. A tebe muče veće brige, nisu samo žene u pitanju.
Živi sa svojim krstom, mala pseća sorto. Takvo ti je leglo : )
Sve si sam rekao... i pokazao - bravo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HeBePoBaTaH_:Meni ide kako ja hoću....može mi se. A tebe muče veće brige, nisu samo žene u pitanju.
Živi sa svojim krstom, mala pseća sorto. Takvo ti je leglo : )
He he he, originalno!?:ma izbaci ti njega prvo, da ne stigne on tebe. turi kljuch u bravu da ne moze da udje
Evo, sestro, znaš li koliko poznajem ljudi koji su se terali na ulicu? Znaš li koliko ih poznajem koji su se tukli i to baš krvnički?-Eva-:He he he, originalno!
U stvari, šalu na stranu, Nebo šta tražiš pored takve osobe sa kojom živiš i sa kojom imaš djecu i koja bi trebalo da ti je oslonac a koja te faktički tjera na ulicu?
Ma, pošalji ga u lijepu p. materinu! Kad - tad ti ćeš njemu trebati, pogotovo pod stare dane da ga pereš i da radiš oko njega, a za koji će ti q to?
Ma nije preuveličavanje, pročitajte još jednom kako je žena postavila pitanje :xHeBePoBaTaH_:Pa dobro, uzmimo da postoji preuveličavanje, što je, najverovatnije, slučaj.
Ali postoji taj strah od nezaštićenosti kao opšte mesto. I to je ono što je pojedinačno, individualno - kako će ko da reši bitne stvari u sopstvenom životu
Bad_Wolf:Postala je svesna da nije konstanta u njegovom/njihovom zivotu, a ljudi to vole da urade - udavace -to im je sve u zivotu i misle da je to kranji domet i kada "stignu" tamo shvate (neke/i ne) da moze sve to i da nestane... Odatle zastrasenost...
chika_doktor:A meni treba 100 maraka...
Zavisi jel on to kaze u afektu ili mislis da bi stvarno bio takav da te izbaci napolje....Moj brat se dva puta zenio, obe zene doveo u kucu koju je pravio moj stric pa se svadjao pretio i sta sve ne a obe zene zive i dalje tu svaka na svom spratu...on sisao u prizemlje....zbog mira kaze...ali sve kazem zavisi od karaktera jer ako imas decu s njim greh je...a jedino ako tebi presedne idi sama nemoj da dzedzis tu...ja bi odmah otisla pa makar na klupu u parku...mrzim to kad neko odmah pocne da preti i da se sluzi niskim udarcima...on ima kucu pa sta...neba77:Poslednje tri godine muz,dete i ja zivimo sami u kuci njegovih roditelja..U jednoj od nasih svadja rekao mi je da se odelim iz kuce..Svadja bila i prosla,ali meni crv sumnje neda mira,pa cesto mislim o tome..da li zaista ima pravo u slucaju neke ozbiljnije svadje da me iseli iz kuce..koja su moja prava?Hvala na odgovoru
Ja,sam za tebe dva'estreci i po vek.Millena:xaxaxaxaxaxa, u kom veku ovaj zivi? skoro se nisam ovako smejala.
neba77:Poslednje tri godine muz,dete i ja zivimo sami u kuci njegovih roditelja..U jednoj od nasih svadja rekao mi je da se odelim iz kuce..Svadja bila i prosla,ali meni crv sumnje neda mira,pa cesto mislim o tome..da li zaista ima pravo u slucaju neke ozbiljnije svadje da me iseli iz kuce..koja su moja prava?Hvala na odgovoru
neba77:Poslednje tri godine muz,dete i ja zivimo sami u kuci njegovih roditelja..U jednoj od nasih svadja rekao mi je da se odelim iz kuce..Svadja bila i prosla,ali meni crv sumnje neda mira,pa cesto mislim o tome..da li zaista ima pravo u slucaju neke ozbiljnije svadje da me iseli iz kuce..koja su moja prava?Hvala na odgovoru