Treba mi savet...

E pa vidite, trebam savet...
Radi se o mojoj drugarici ali cu govoriti u prvom licu jednostavnosti radi...
Pedugo sam sama, imam puno udvaraca ali nijedan od njih nije po mom ukusu... Kad, prilazi mi decko, odgovarajuci, lep, zgodan, da ne duzi vazi za facu u nasem kraju... I bas mi se svodja.. Razmenili br kako to vec ide. Ali on ima devojku, vezu dugu 4 godine ali ta devojka zivi u inostranstvu..
Insistira da se vidimo ali da to ne bude neko javno mesto nego varijanta kola, mrak... Insistirala sam da to bude neki kafic ali nije pristao, ipak, svi ga znaju bice price ovo, ono...
Imam utisak da polako odustaje od mene, a svidja mi se mnogo!
Posavetujte me, da li da popustim ili sve to da propustim???

pogledaj se u ogledalo
pa se zagledaj jos vise
pa se gledaj toliko dugo da se stopis sa ogledalom
ako dobijes zelju da ga razbijes i svoj lik u njemu kreni na njega
ako pak mozes da se gledas bez ikakve reakcije jako dugo batali sve
nisi emotivna uopste i beznadezan si slucaj

E pa vidite, trebam savet...
Radi se o mojoj drugarici ali cu govoriti u prvom licu jednostavnosti radi...
Pedugo sam sama, imam puno udvaraca ali nijedan od njih nije po mom ukusu... Kad, prilazi mi decko, odgovarajuci, lep, zgodan, da ne duzi vazi za facu u nasem kraju... I bas mi se svodja.. Razmenili br kako to vec ide. Ali on ima devojku, vezu dugu 4 godine ali ta devojka zivi u inostranstvu..
Insistira da se vidimo ali da to ne bude neko javno mesto nego varijanta kola, mrak... Insistirala sam da to bude neki kafic ali nije pristao, ipak, svi ga znaju bice price ovo, ono...
Imam utisak da polako odustaje od mene, a svidja mi se mnogo!
Posavetujte me, da li da popustim ili sve to da propustim???
Pre savet toj ženi: "Dozovi se pameti, dok nije kasno" . Čim je u stanju nju da vara sa tobom, i tebe ce sa nekom drugom. CIm ne cenis sebe, ne ceni te ni on. Batali zauzete, ozenjene , verene , biraj samo slobodne momke, tu je tvoja sreca. Zabranjeno voce je zabranjeno. Ako ipak odlucis da odaberes drugacije, bice posle plakanja. :( Svako ima izbor i svako ce da nosi svoj krst = da ispašta za svoje postupke. :kiss:

Back