Molim za pomoc. Dosla sam u Nis u goste i prvog dana naisla na povredjeno mace. Veterinar kaze da je povreda stara i da je karlica pocela da zarasta a da sapica ne moze da se operise jer je mrtva i nema nikakvog smisla. Mene vise zabrinjava upaljen anus. Vet kaze da mu dam tab.protiv parazita i da je to od proliva. On ga je pogledao odokativno, nikakva snimanja, nista. On nema proliv ali ne moze samo bas da nuzdi i nema jak stisak da izbazi izmet pa moramo rucno da mu vadimo. Kada sam ga videla kako mu je anus bukvalno razglavljen i viri govance iz njega, slogirala sam se. Znaci bukvalno sam morala da mu vadim ostatak a bio je pun. Izbacuje on po malo sam ail cini mi se da je sve to po malo. I stomak mu je naduven, predpostavljam od parazita.
Molim vas za neki savet, sta da mu dam da se smanji upala ovog anusa i kako da se vrati u normalu. Da li je neko imao ovakav problem?
Kako da mu pomognem, sta da radim, od veterinara nema vajde, bukvalno covek mora sam da se snadje. Zelim da napomenem da sam dosla u goste i da nemam para za troskove. Slucajno sam naisla na njega i ko zna koliko je tu lezalo i gladovalo ali nikoga nije briga i niko nije voljan da mu pomogne. Imam samo smestaj za njega a za ostalo moram da se sama snalazim. Znam da bi najjednostavnije bilo otici kod drugog veterinara i platiti sve analize ali nemam para, jednostavno nemam.
Molim vas za neki savet, sta da mu dam da se smanji upala ovog anusa i kako da se vrati u normalu. Da li je neko imao ovakav problem?
Kako da mu pomognem, sta da radim, od veterinara nema vajde, bukvalno covek mora sam da se snadje. Zelim da napomenem da sam dosla u goste i da nemam para za troskove. Slucajno sam naisla na njega i ko zna koliko je tu lezalo i gladovalo ali nikoga nije briga i niko nije voljan da mu pomogne. Imam samo smestaj za njega a za ostalo moram da se sama snalazim. Znam da bi najjednostavnije bilo otici kod drugog veterinara i platiti sve analize ali nemam para, jednostavno nemam.