Imam 14 godina, osmi sam razred i od 5 razreda mi se svidja jedna devojka koja ide sa mnom u školu. Idalje ne smem, a i ne znam kako da joj priđem jer sam stidljiv. Može neki savet ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala puno na savetuPravi savet ti je dao kolega..Krenes od neceg banalnog,cisto da uspostavis prvi kontakt, videces i sam kako ce proci pa polako...Nemoj samo da kreces sa nekim forama za muvanje,pogotovo na prvi kontakt,ako si stidljiv mozes da se zakopas jos gore.Samo polako,videces da nije tesko.![]()
Poseti moj YouTube kanaj dobićeš ga ako ukucaš šmekerski saveti tamo imaš sve o tome.Imam 14 godina, osmi sam razred i od 5 razreda mi se svidja jedna devojka koja ide sa mnom u školu. Idalje ne smem, a i ne znam kako da joj priđem jer sam stidljiv. Može neki savet ?
Nikako nema pokazivanja emocija to ti je no1 pravilo u zivotu,fora je ko ce koga da zajebe da se prvi otvori gde muskarac mora da istraje,mozes da je pozoves u setnju pa polakoImam 14 godina, osmi sam razred i od 5 razreda mi se svidja jedna devojka koja ide sa mnom u školu. Idalje ne smem, a i ne znam kako da joj priđem jer sam stidljiv. Može neki savet ?
pa i treba da ga oglodjeTako sto ce riba da ga oglodje ko batak
Mozes ti pomoci ovom momku na temi cudno pitanje.dok se ti premisljas drugi vec delaju dok jojti pridjes vec prevalila nekolicinu
Haha...od 14 god?treba da joj posalj karu i da saceka aproksi 7 meseci
uspeh je zagarantovan
Esi zamajen kakvo pice kakve drugaricePoseti moj YouTube kanaj dobićeš ga ako ukucaš šmekerski saveti tamo imaš sve o tome.
A sto jel bi bio kraj sveta da je 'moderan'!!Usporite malo,ovo je mlad momak,skoro je dete...Polako,ima vremena za njega.Najbitnije je da ga privlace devojke,da nije previse moderan...))
Sve ce on to nadoknaditi.
Mozda i ne,a zasto to tebe zanima?A sto jel bi bio kraj sveta da je 'moderan'!!