treba mi program slican windows movie makeru

Da li postoji program slican ovom programu ? dakle mali programcic 10-20mb i koji ima mogucnost da pravi video u HD rezoluciji ...
dakle treba mi program koji ima opciju da ubacim neku sliku i pjesmu i da to spojim i napravim video u HD (nikakvi efekti mi nisu potrebni)

Ja znam za Sony Vegas, ali je dosta veliki program i ima odredjene efekte. Najcesce ga koriste za You Tube! :D
Sta ti se desilo sa onim makerom sto sam ti poslala u prethodnoj temi?

javlja error...izbrisao sam ga i sad nmg da instaliram drugi...nesto sam za'ebao..
ma imam ja Sony Vegas i koristim ga za neke ozbiljne klipove kad radim ...
Nego mi treba nesto poput windows movie makera za "brzi rad" i da puno ne cekam vremena da se sacuva video ....
da ima osnovne funkcije kao movie maker dakle da mogu da isecem pjesmu da stavim sliku i to je to .....

javlja error...izbrisao sam ga i sad nmg da instaliram drugi...nesto sam za'ebao..
ma imam ja Sony Vegas i koristim ga za neke ozbiljne klipove kad radim ...
Nego mi treba nesto poput windows movie makera za "brzi rad" i da puno ne cekam vremena da se sacuva video ....
da ima osnovne funkcije kao movie maker dakle da mogu da isecem pjesmu da stavim sliku i to je to .....

Pretrazi malo Google... Kucaj tipa : Jednostavan program za izradu video snimaka, Program simple as Movie Maker Free Download, Free program for video making download .....

Back