Nepozvani Junak
Domaćin
- Poruka
- 3.636
Poštovani,
zahtevam ugovaranje termina za razgovor sa ekspertskim pravnim timom foruma "Krstarica"
(iza panduracije u bivšem dvajesdevetom a i ja tu blizu odnosno ispred ako se ide od višnjičke banje ka centru)
Naime meni nije plaćeno za višegodišnje usluge na ime brige o menatlno zaostalim urednicima i korisnicima
Koliko god bio human i ja moram od nečega da živim
Uopšte nije bitno da li je reč o OrdinaryPlayeru (politički progon u rukavicama pa mi od 8 komentara kod njega zvekno 4 kartona)
preko par ženskih urednica (ko zna ko kome puši, Srbija je ovo) do Platina, nesrećnog slučaja koji veruje u Djilasa odnosno
u kombinacija.privredu i hitri obrt kapitala. Ono što nemac porodično radi generacijama kod Srba SE SVAKO GNUŠA ONOG U ČEMU JE ODRASTAO
Dakle, kao Vaše kolege sudije koje su zbog DS-a bile suspendovane ali primale platu iako nisu imali angažman pa ih sad Toma vratio
da ipak rade za tu platu pa još rešili da tuže državu što su primali platu a nisu radili, mene zanima kada vi mislite meni da platite
što lečim frustracije vaših urednika kako ženskih tako i muških?
Sramota je da sam ovde od 2004-te a da mi sa 2013-om sem onih par sitnijih uplata niste ništa preko dali?!
Zahvaljujem na hitrom odgovoru