Treba mi pravna služba povodom neplaćanja

Nepozvani Junak

Domaćin
Poruka
3.636

Poštovani,

zahtevam ugovaranje termina za razgovor sa ekspertskim pravnim timom foruma "Krstarica"
(iza panduracije u bivšem dvajesdevetom a i ja tu blizu odnosno ispred ako se ide od višnjičke banje ka centru)
Naime meni nije plaćeno za višegodišnje usluge na ime brige o menatlno zaostalim urednicima i korisnicima
Koliko god bio human i ja moram od nečega da živim

Uopšte nije bitno da li je reč o OrdinaryPlayeru (politički progon u rukavicama pa mi od 8 komentara kod njega zvekno 4 kartona)
preko par ženskih urednica (ko zna ko kome puši, Srbija je ovo) do Platina, nesrećnog slučaja koji veruje u Djilasa odnosno
u kombinacija.privredu i hitri obrt kapitala. Ono što nemac porodično radi generacijama kod Srba SE SVAKO GNUŠA ONOG U ČEMU JE ODRASTAO

Dakle, kao Vaše kolege sudije koje su zbog DS-a bile suspendovane ali primale platu iako nisu imali angažman pa ih sad Toma vratio
da ipak rade za tu platu pa još rešili da tuže državu što su primali platu a nisu radili, mene zanima kada vi mislite meni da platite
što lečim frustracije vaših urednika kako ženskih tako i muških?

Sramota je da sam ovde od 2004-te a da mi sa 2013-om sem onih par sitnijih uplata niste ništa preko dali?!

Zahvaljujem na hitrom odgovoru
:ljutko:

Mislim da je pismo trebalo biti napisano u malo oštrijoj noti a da bi trebalo da tražiš i orden sa mačevima za tvije zasluge.
Od para nema ništa jer je ovo zemlja Srbija gde može samo da se prebijaju računi,ako si mnogo bučan prebiju i tebe.
A ako tražiš pravdu onda moraš malo peska da uzneš i kod Miloša u park.

A znaju da napišu u svakom mailu HOROSKOP NA 99009900 SMS
i 8.8 miliona pregleda mesečno?

Nek saberu koliko su moje teme imale poseta i komentara sa svim nickovima
pa nek odvoje nešto od tih 8.8 miliona mesečno

Oni mlate milione a ja da im čuvam moderatore da se ne povrede jer su retardi?
Čuvanje takve dece je skuplje, ja jednu oni stojednu i vrište odmah i oće da ugrizu i da šutnu
Nekoliko puta mi zaključali vrata nisam mogao da udjem na forum

Mislim sve ima svojih granica sem Srbije

Poslednja izmena:
Ako su dali oni te sitne uplate onda moraju dati i malo krupnjije uplate .Možda se nisi obratio na pravo mesto ,pitaj ko je odgovoran za to.

Taj pobego iz firme al mi kao učinio, daće najveći mogući cim od sebe i slično da mi udesi ono sitno.
Ja Paja Patak pa mu sve verujem, čak i da danas nije ovde.

Nego mi žao ove dečice što gube oči za nizašta, a viču kako patriotska firma.
Jel patriotizam ne plaćati narod pa onda kako narod bez para da bilo šta kupi?
Jel patriotski da sve stane jer nema prometa?

Kažu neki da je sve ovo samo eksperiment.
Da je SFRJ bila uvertira za EU a da je sadašnji raspad i rasulo primer šta će biti sa EU ako budu jajarisali sa logikama prvog reda
Nego da ja ćutim o tome sad malo... vi razmišljajte...

A ako neko misli da se pobuni - a šta ću ja u eksperimentu, šta sam ja kriv što sam se rodio-la ovde?
Evo odgovor odma - a šta su bili krivi putnici u eksperimentu zvanom "Titanik"? Nije ono potonulo tek tako
Tonuli su brodovi sa sve zlatom a ne sa hohštaplerima, padali su avioni sa mozgovima, sletali vozovi sa šina a u njima vrhunski inženjeri

medjutim samo o Titaniku se priča?
E zato smo u eksperimentu

Poslednja izmena:
Ovako...Uzmi parce stiropora,i sedi ispred skupstine jedno 3-4 dana...Pa strajk gladju,dok ti lekari na silu ne ubace koji zalogaj..Naplatis nekoj televiziji prava da prenesu tvoju pricu,kupis diplomu na nekom fakultetu.Do tada ce i izbori,i bices preCednik!!!A onda-borba protiv monopola i domacih izdajnika koji su ti naudili!!!!

Back