Treba mi pomoć.

unknow9

Početnik
Poruka
5
Imam 58 kilograma, visok sam 184 cm. Jako sam mršav, nisam zadovoljan svojom građom i hoću da krenem u teretanu.
Što se tiče ishrane, jedem 7 puta na dan, u ogromnim količinama, ali to ne utiče na moju kilažu, treniram fudbal 11 godina, i reših sada da krenem u teretanu, pa mi treba pomoć. Hoću da koristim nešto za povećavanje mase, da mogu barem 10 kila da dobijem za 2 meseca.
Ne želim da mi se podsmevate i da mi pišete neke gluposti, želim malu pomoć. Hvala. :)

Nemoj još u teretanu, radi malo sklekove, zgibove, abs, čučnjeve, i zavisi šta jedeš 7 puta...
Evo savet, jedi 3 000 kalorija dnevno, ukucaj na gugl-u tablicu kalorija, i da znaš sve ti tamo piše,ima da se udesiš lepo :D
Pretražuj malo po netu, naci ces sve šta ti treba...

vidi druze... hocu i ja 10 kila za 2 meseca... chuj dva meseca, hocu za 2 dana.

... i ferari da vozim sutra i kofer para da mi padne s neba.

****** ortak svi hocemo sve i odmah ali to u zivotu jednostavno tako ne ide.

znachi prva stvar koju morash da razumesh je da za bilo kakav vidan rezultat, i za bilo shta u zivotu, ne samo za teretanu, potrebno je mnogo truda i mnogo vremena.

znachi kontinuiarni napor, godinama... inache, deset kila mishica ako napravish prirodnim putem za godinu dana treba da budesh presrecan.

u svakom sluchaju, treba to prvo psihichki da rashchistish sa sobom jer ako to ne uradish necesh odrzati kontinuitet vec cesh se razocharati i prestati da trenirash.

zapamti: nishta ne dolazi preko noci... ali morash da istrajesh.

ako budesh dovoljno uporan, i dovoljno strpljiv, jednog dana... makar to bilo za 2, 3, 5 godina... imacesh sve shto si zeleo. :)

samo istraj brate, kontinuitet je bitan!

Tako je ne treba se zaludjivati ovim novim''talasom'' bar brothersa i sličnih koji govore o tome kako se može za 3 meseca napredovati, E PA NE MOŽE. Doduše može za malo više vremena ali ako radiš čitav dan, ali znaš do kad ces imati motivaciju? Treba sve po malo raditi ali tako da ti udje u naviku da treniraš, i onda da ti jednostavno bude sastavni deo života, a ne danas hoću sutra neću. Što reče jedan forumaš **** motivation :D

Ne moze da se uradi ni da radi po ceo dan znaci 24h dnevno....Jos ce da atrofira i da izgubi sve misice a salo ce telod a mu cuva za rad vitalnih funkcija.

Nemoj da mu dajes ideje za logicki pogresne zakljucke koje bi mogao da izvede.....Oni jedva cekaju to.

Izgradjivanje tela je bas jedini sport u kome VISE NE ZNACI BOLJE I UCINKOVITIJE.

Imam 58 kilograma, visok sam 184 cm. Jako sam mršav, nisam zadovoljan svojom građom i hoću da krenem u teretanu.
Što se tiče ishrane, jedem 7 puta na dan, u ogromnim količinama, ali to ne utiče na moju kilažu, treniram fudbal 11 godina, i reših sada da krenem u teretanu, pa mi treba pomoć. Hoću da koristim nešto za povećavanje mase, da mogu barem 10 kila da dobijem za 2 meseca.
Ne želim da mi se podsmevate i da mi pišete neke gluposti, želim malu pomoć. Hvala. :)

Za početak ispiši kako se hraniš po obrocima u gramima. Jer drugačije ne može da se vidi da li unosiš dovoljno potrebnih hranljivih stvari. Za dobijanje mase je pravilna ishrana JEDINO REŠENJE.

Koliko imaš godina?

Kao što si već čuo 10 kg za 2 meseca nije moguće, a da se odnosi na mišićnu masu. Dve godine je mnogo približniji period.

Poslednja izmena:
e pa nemoj jedes 7x nego 2 po 3 kila hrane da usporis metabolizam

Back