TREBA MI POMOC!!!

banana6197

Početnik
Poruka
11
vjerovatno ce vam ovo sto vas pitam biti glupo,ali ako imate neku ideju,odgovorite mi,molim vas!e,ovako:imam zadatak iz srpskog da sutra odrzim govor pred citavim odeljenjem u trajanju od 5 minuta sa koriscenjem podsjetnika.mogu da odaberem koju hocu temu,poenta je u "javnom nastupu" ali je najveci problem sto mi nijedna pametna tema o kojoj bih mogla da gpvorim pred 30 ucenika i profesorom,ne pada na pamet!savjet?!!! p.s. ucenica sa gimmnazije,4. razred!

ajde,pricaj pet minuta bez prestanka pa vidi kako je to malo! :evil: :lol: ...dragi moji,ne znam o cemu da vam pricam,stvarno je zanimljivo kao covjek nema ideja nekad...mada ne znam sta da vam kazem....jeste,jeste cudno je to,prosto mi nista pametno ne pada na pamet...hm,sta da vam pricam...(5 minuta kasnije)nemam ideju stvarno,ro bi bilo to od mene! :cry:

prichala sam i 5 i 15 i 45 minuta...zato i kazem, znam kako je, ponekad je i tih 5 min. teshko, ali ukljuci malo mashtu :D ,pa udri po toj temi...moze biti interesantno...bolje nego klasichne priche, bla, bla, bla...koje su btw. vecini dosadne

Back