Treba mi - Iluminat / Mason / Templar

Dremač

Ističe se
Banovan
Poruka
2.667
- Treba mi neki mason iluminat templar, uticajni vladar najvisih stepeni da izspinuje na najvise uglove moj posao koji sam osnovao, koji ima vrlo jak masonski simbolizam, sto se tice logoa, svakako i sam bizis ima svoju idejnu vrednost.
Poznato je da masonima su jedino bitni simboli radi plasmana raznih biznisa i skrivenih energetskiih poruka, ne interesuje njih sta se prodaje itd. Verovatno znate one neke sve firme koje se niotkud odjednom reklamiraju svuda kao hit, uspesne sa tradicijom, a realni godisnji profit i vrednost im nije veca od 100 evra. Ako ih ne mozes pobediti pridruzi im se. Ocigledno da bi covek bio uspesan mora da se sledi taj njihov okultno alhemijski sistem.

QOP9BxC.png

Da pojasnim - simbol asocira na slovo S (koje i jeste u lezecem polozaju) asocira na Saturn planetu sa prstenima i mesecima, poznato je da mnogi brendovi sa logo slovom S zapravo oznacavaju Saturn (Satanu). Skype itd. A opet slovo S moze biti znak za Sunce, bogove sunca.
Slovo S zapravo asocira na zmiju, ovde su i dva slova S jedno uz drugo, asocirajuci na hermesov stap, kao i SS sig rune tora, tajno kultna nacisticka drustva, SS trupe, kao i simbol boginje Izide. S dolar simbol.
~ oblik podseca na simbol tesline alternativne struje, i naravno na Sex magiju.
Magija sigila, logoa simbola je kljuc uspeha nekog biznisa. Postoji opcija dodavanjana sredini naziva, sto bi cinilo i treci element, svetu trojicu - oca majku i sina, time bi i religiozni stepen masnoerije bio zadovoljan.

Mislim da je procenjena vrednost ovog projekta bar za 24 ako ne i 33 stepen.
Neka se javi na pp potencijalni mason, investitor...
Realno za pocetak bi mi bio potreban neko ko nudi fejsbuk grupu od 1000 clanova da se reklamira tamo,. ne trazi odmah reklamu na bilbordima i tv. Kao i neko da pruzi zaledjinu u eskivaciji eventualnih poreskih i drugih zakona i nepravilnosti.

Ukoliko je potrebna neka bliza saradnja, neka se javi masonka iluminatka templarka. :bye:
Ja svakako posedujem tajna znanja iz visih stepeni i do 99, a kamoli 33 nivoa, ali nisam clan tih sekstaskih grupacija,
vi ako ste iz nizih klase mozete nesto i da naucite od mene i prihvatite me kao lidera svetlonosu.

Poslednja izmena:
@Aristokrata -Ma nisi ti mason, dokazi da jesi.., Ovo je ozbiljna tema . Mada ako vama masonima slovo sss asocijacija na sranja, sveta sranja, gejeve i njihov lobi, onda.. braca iz reda zmaja bi mogla mozda vise da pomognu... kao i satanisti i iluminati i ostali strejt sekstasi.
zaboravio sam da spomenem skriveni i modernizovani simbolizam reda Zmaja i grb lazarevica
149px-Grb_Lazarevic.png

po bojama posebno. Takodje na dzemper Fredi Krugera, ali da ne cepidlacimo sa filmovima sad.
Ako vidite jos nesto u ovom superlogou, napisite.

@Aristokrata -Ma nisi ti mason, dokazi da jesi.., Ovo je ozbiljna tema . Mada ako vama masonima slovo sss asocijacija na sranja, sveta sranja, gejeve i njihov lobi, onda.. braca iz reda zmaja bi mogla mozda vise da pomognu... kao i satanisti i iluminati i ostali strejt sekstasi.
zaboravio sam da spomenem skriveni i modernizovani simbolizam reda Zmaja i grb lazarevica
149px-Grb_Lazarevic.png

po bojama posebno. Takodje na dzemper Fredi Krugera, ali da ne cepidlacimo sa filmovima sad.
Ako vidite jos nesto u ovom superlogou, napisite.

Видиш да ми је корисничко име Аристократа, то значи да сам масон, опаки, 133. степен.

То у вези С није толико тачно. Слово ко слово., мада не обично слово. Оно је некад означавало змију, сликовно, као хијероглифи. То је пак латинично S, не ово ћирилично. Потиче од Римљана, а они су преузели од Грка (Сигма, Σ - види се да личи на змију), а ови пак од Феничана (Син, изгледа као w). Мит о Европи и Зевсу говори малчице о томе, ако га пак знаш тај мит, знао би о чему причам.

mogu da se jave za snimanje.
da to i ja vidim, jin/ jang kao prvo, pa onda 69. i grupa 69 moze da me sponzorise.

@Aristokrata -Ma gde bre masoni imaju hiljade zaludnih postova na forumima.
Znam za mit, silovacu evropu svojim biznisom... mada ne znam detalje, o cemu, sta je tu bitno u vezi W...
Kazes da slovo S je zapravo W , sto bi imalo 23 stepen vrednosti po abecednom alfabetu kodu. A u gamatriji sta koji broj predstavlja mi je nejasno.

Su ovo ti fenicani? http://rehankhodaiji.files.wordpress.com/2012/05/rize-of-the-fenix.jpg
svakako oni su bili drevni Srbi.
;)

*
Ja sam potomak rojalnih loza svete krvi, samo sam doziveo sudbinu, kraljevica i prosijaka, vraticu se i ustvrditi svoje pravo na tron vrlo brzo.

Poslednja izmena:
mogu da se jave za snimanje.
da to i ja vidim, jin/ jang kao prvo, pa onda 69.

@Aristokrata -Ma gde bre masoni imaju hiljade zaludnih postova na forumima.
Znam za mit, silovacu evropu svojim biznisom... mada ne znam detalje, o cemu, sta je tu bitno u vezi W...
Kazes da slovo S je zapravo W , sto bi imalo 23 stepen vrednosti po abecednom alfabetu kodu. A u gamatriji sta koji broj predstavlja mi je nejasno.

Su ovo ti fenicani? http://rehankhodaiji.files.wordpress.com/2012/05/rize-of-the-fenix.jpg
svakako oni su bili drevni Srbi.
;)

*
Ja sam potomak rojalnih loza svete krvi, samo sam doziveo sudbinu, kraljevica i prosijaka, vraticu se i ustvrditi svoje pravo na tron vrlo brzo.

Феничанско слово Син ти је било слово С уствари, али се писало као W. Значи није се читало као в, ве, дабл ве, већ као с, ес или пак ш. Грци касније преузимају феничанско писмо, али га измењују и допуњују у складу са својим језиком. Па тако син постаје Сигма, које изгледа као W окренуто на десну страну Σ. Баци ово слово на леђа, добићеш W, ако га бациш на стомак добићеш М. Касније римљани узимају грчки алфабет али га модификују, па уместо Σ, добијамо S. То се касније пренело на нас. Мада сад сам прочитао да син уствари не значи змију, већ зуб. Да се приметити да W личи на зуб. Мада S свакако личи на змију.

Уосталом, мој савет ти је да се манеш тих глупости, никакве користи од тога немаш, сем можда материјалне, али шта ће ти то, пролазно је. Сатана ти је преверант, ако га пак сматраш неком врстом Прометеја.

- Treba mi neki mason iluminat templar, uticajni vladar najvisih stepeni da izspinuje na najvise uglove moj posao koji sam osnovao, koji ima vrlo jak masonski simbolizam, sto se tice logoa, svakako i sam bizis ima svoju idejnu vrednost.
Poznato je da masonima su jedino bitni simboli radi plasmana raznih biznisa i skrivenih energetskiih poruka, ne interesuje njih sta se prodaje itd. Verovatno znate one neke sve firme koje se niotkud odjednom reklamiraju svuda kao hit, uspesne sa tradicijom, a realni godisnji profit i vrednost im nije veca od 100 evra. Ako ih ne mozes pobediti pridruzi im se. Ocigledno da bi covek bio uspesan mora da se sledi taj njihov okultno alhemijski sistem.

QOP9BxC.png

Da pojasnim - simbol asocira na slovo S (koje i jeste u lezecem polozaju) asocira na Saturn planetu sa prstenima i mesecima, poznato je da mnogi brendovi sa logo slovom S zapravo oznacavaju Saturn (Satanu). Skype itd. A opet slovo S moze biti znak za Sunce, bogove sunca.
Slovo S zapravo asocira na zmiju, ovde su i dva slova S jedno uz drugo, asocirajuci na hermesov stap, kao i SS sig rune tora, tajno kultna nacisticka drustva, SS trupe, kao i simbol boginje Izide. S dolar simbol.
Magija sigila, logoa simbola je kljuc uspeha nekog biznisa. Postoji opcija dodavanjana sredini naziva, sto bi cinilo i treci element, svetu trojicu - oca majku i sina, time bi i religiozni stepen masnoerije bio zadovoljan.

Realno za pocetak bi mi bio potreban neko ko nudi fejsbuk grupu od 1000 clanova da se reklamira tamo,. ne trazi odmah reklamu na bilbordima i tv. Kao i neko da pruzi zaledjinu u eskivaciji eventualnih poreskih i drugih zakona i nepravilnosti.

Ukoliko je potrebna neka bliza saradnja, neka se javi masonka iluminatka templarka. :bye:
Ja svakako posedujem tajna znanja iz visih stepeni i do 99, a kamoli 33 nivoa, ali nisam clan tih sekstaskih grupacija,
vi ako ste iz nizih klase mozete nesto i da naucite od mene i prihvatite me kao lidera svetlonosu.

Ovo su dviej spirale jedna u jednu i druga u drugu stranu sa trećom spiralom čine triskelio. Stari simboli iz kamenog doba koji predstavljaju život i životnu snagu, na Malti su ueazane u ono kamenje u pećinama.

ne verujem da postoji satana kao bice, jer sam ateisticki nastrojen.. ali u sklopu globalne sistemske manipulacije, postoji taj neki energetski simbolizam.
znaci internet www. nije zmijaaaa nego vampirski zverski zubi...
da je ћирилично словo Ш на W umesto Њ na zagradi pc tastature... stvari bi imali vise smisla,
2 3 je iznad W . broj 23 veoma znacajan magijski broj, i majkl dzordan je sa njim imao velike moci, kad se sabere 22:01 minut otvaranja ove teme, dobije se 23.
slovo S je ispod W na tastaturi. swe sve.. onaj zemunac nije slucajno promovisan svuda, jer vodi do dolara :cool:
tu iznad je 4 sa dolar simbolom. koji zapravo podseca na S = 5 gde je % simbol slican mom logou kao i evro simbol. mislim da su satrun ili jupiter 4 i 5 planeta unazad od sunca gledano.
tastatura naravno nije slucajno napravljena sa ovim rasporedom.
~ simbol je ispod escape , rekoh da podseca na - alternative current logo. moguce da sam reinkarncija tesle, na putu sam da otkrijem novu vrstu energije. nazvacu je tastatura. *bar moja je takva ,ne zma za tudje i mobilne uredjaje.
Ovo su dviej spirale jedna u jednu i druga u drugu stranu sa trećom spiralom čine triskelio. Stari simboli iz kamenog doba koji predstavljaju život i životnu snagu, na Malti su ueazane u ono kamenje u pećinama.
e da znao sam da me podseca na jos nesto, ovde su dva a ne tri za triskelion. ipak ovaj crveni deo moze da se racuna kao treca krivina.
http://en.wikipedia.org/wiki/Triskelion

ne verujem da postoji satana kao bice, jer sam ateisticki nastrojen.. ali u sklopu globalne sistemske manipulacije, postoji taj neki energetski simbolizam.
znaci internet www. nije zmijaaaa nego vampirski zverski zubi...
da je ћирилично словo Ш на W umesto Њ na zagradi pc tastature... stvari bi imali vise smisla,
2 3 je iznad W . broj 23 veoma znacajan magijski broj, i majkl dzordan je sa njim imao velike moci, kad se sabere 22:01 minut otvaranja ove teme, dobije se 23.
slovo S je ispod W na tastaturi. swe sve.. onaj zemunac nije slucajno promovisan svuda, jer vodi do dolara :cool:
tu iznad je 4 sa dolar simbolom. koji zapravo podseca na S = 5 gde je % simbol slican mom logou kao i evro simbol. mislim da su satrun ili jupiter 4 i 5 planeta unazad od sunca gledano.
tastatura naravno nije slucajno napravljena sa ovim rasporedom.
~ simbol je ispod escape , rekoh da podseca na - alternative current logo. moguce da sam reinkarncija tesle, na putu sam da otkrijem novu vrstu energije. nazvacu je tastatura. *bar moja je takva ,ne zma za tudje i mobilne uredjaje.
e da znao sam da me podseca na jos nesto, ovde su dva a ne tri za triskelion. ipak ovaj crveni deo moze da se racuna kao treca krivina.
http://en.wikipedia.org/wiki/Triskelion

Jeste to je ovakav znak

sa simbolikom izvora i vira nešto sa nastankom života i i redom stv ari u svemitu. Koristila se još u kamenom dobu

Da deluje kao i simbol bekonacnosti 8.

Logo je zamisljen kao neka jednostavna pojava, kао swoosh logo najkea, jer time se naglasava najsuptilnija energetska manipulacija mozdanih talasa podsvesti. Samo visi slojevi masonerije imaju pravo na takve simbole (ostali u logo nabacaju kurce palce cekice. to je 3d zemaljski nivo)
posto S oznacava Snove, san energiju, odnonso San-terapiju stavljeno je u lezeci polozaj. dobijeno od fonta bedini, koji asocira na bed(krevet) i snove.
Na latinskom rec sanare znaci isceliti, ozdraviti, (mens sana in korpore san.) kao i Svetac na spanskom. Tako da je to simbol za san.
Pri cemu.. logo izgleda u pisanoj cirilicnoj verziji kao CA , ili SAN.. , to je zapravo osnovi motiv da se okrene tako. cirlicno s i kao kao a.
Takodje posto inception osnova okoa koje se vrti ideja terapisjke prakse driminga, logo je simbolizovana rotirajuca cigra.

Takodje lici na СИС (а и снс, kad razmislim malo bolje, mozda bi i ta stranka mogla da me sponzorise, a moze i svaka druga (samo ona sa ruzom u logou neka se nosi sto dalje od mene.)
mada imam svoju licnu stranku gde sam u vrhu. ako je neko zinteresovan za clanstvo neka se javi na pp za link.

Dakle SIS, tu su i dve bradavice krugovi, sto opet je jak podsvesni magnetizam. Mada posao je orijentisan ka zenskom trzistu, mozda da sam stavio nesto pravo i dugacko bi imalo jaci efekat.
tu je i skriven bafomet simbolizam . :)

Evo da vidis da postoje ljudi sa slicnim idejama kao ti(ako nece link gore kucaj na youtube:MEGATRON DUKE NUKEM THEME (not megadeth)
Samo da znas privla ce strasne emocijje ili nedostatak resenja za svakodnevnu zelju koju nosis i nazivas zivot.
Ali dobar deo populacije pronadje smisao u tvojoj ideji(srecno).

ne znam kakve veze duke nukem ima sa bilo cim, mada ne znam nesto puno o toj igrici, davno i malo sam je igrao.

i dalje mi treba iluminat mason itd...! javite se na pp. sa predlogom saradnje ili sta vec sam hteo...
(retko zalazim u ovaj pdf i vec sam zaboravio ovu temu.)

QOP9BxC.png

ima nesto, nesto ima al te sifre zna samo cia

Back